Vinul e bun. Beți?

Să nu-mi spuneți că nu vă place vinul! Bine, nu vă place. Dar n-ați simțit niciodată nevoia să vă îmbătați? Eu da. Chiar în secunda asta aș trage o beție cruntă. Așa, eu cu mine. Si cu o sticlă de vin roșu. Vinul îl am. Ce-mi lipsește este un set de accesorii de lux pentru vinCum ce-s alea? Păi o conversație bună, într-o companie plăcută! Cum nu? A, aveți dreptate, altceva presupun aceste accesorii pentru vin.

Uite, mi-ar place o chestie de-asta:

cutie-lemn-si-accesorii-pentru-vin-costieres

…sau lasă, nu știu cum fac la beție și văd acolo un briceag. Da e faină cutia, poți s-o faci cadou cuiva drac.

Ce? Ah, am zis drac? Nu, drag am zis, nu mai faceți afirmații de-astea. Drac devine abia după ce ți-e drag și ți sda-a cuibărit în inimă. Vine cu ifose, cu tot felul de mofturi gratis că deh, se știe drag. Si nu mai vrea cutie de-asta, vrea un suport pentru sticle de vin. Care pretenție te duce imediat la gândul că ai dat peste vreun bețivan sub acoperire. Vezi? Nu-l iubești! Dacă-l iubeai te gândeai nu că e bețivan, ci că omul vrea să-și amenajeze un bar cu care să le impresionezi tu pe prietenele tale stupide.

Tu nah, ai da bani  pe niște accesorii de vin dar îți trebuie rujul ăla porno de scump pe care l-ai văzut în revistă. Ți-ar mai rămâne ceva bani pentru un suport pentru sticle de vin dar… nu-ți rămân, asta din cauză că ai dat juma de salariu pe parfum și mai trebuie să și mănânci. Cu chiu cu vai, îi cumperi drac(g)ului multdoritele accesorii pentru vin tocmai fiindcă știi că afurisitele de prietene se vor holba la ele și-ți vor aprecia ție ideea de amenajare a unui bar in locuința voastră cochetă.

Totuși, ai grijă, nu cumpăra in fiecare lună accesorii de vin, riști să-ți transformi apartamentul în bodegă, fiindcă si drac(g)ul, la rândul lui, își va invita prietenii la câte-o degustare.

Asta ți-o spun așa, înainte să mă pun la băut, gratis. Sfatul era gratis. Sticla de poșircă pe care mi-am cumpărat-o eu nu are nevoie de accesorii, a costat 1,5 euro și cică te face muci din trei mișcări ale mâinii purtătoare de pahar. Exact ce-mi trebuie după o zi de rahat. Pentru zilele ce vor urma, dacă văd că-s la fel, mă apuc de băut serios. Poate îmi cumpără și mie cineva o chestie de-asta:

suport-din-lemn-cu-roti-si-6-paharute-din-sticla-cdt-17-osh

Cum de ce? Pai torn în toate paharele și dup-aia mă apuc de băut. Aaa, nu pentru decor, nu mă pricep la de-astea… .

 

Reclame

2 comentarii

  1. Cutia e frumoasa, accesoriile sunt doar niște chinezării ieftine. Mai bine dai 100 lei pe o sticlă de vin, dacă trebuie decantat, este suficient să-l lași liniștit o oră după ce ai golit puțin sticla pentru a-ți potoli curiozitatea. Merge si fără accesorii, vinul să fie bun.

    1. Cum nu-s expertă în accesorii… îmi par ok. Dar da, vinul merge şi fără :)))

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: