Amenajări

Idei de design interior pentru case găsești multe. Unele sunt senzaționale, altele… senzaționale. Casă ai, bani ai dar n-ai idei? Caută! Scrie pe Google amenajari interioare case și găsești cu siguranță o variantă pe lacul tău.

Nu toți ne-am născut specialiști în design interior pentru case, adevărat. Dacă stai prost cu imaginația și nu vrei să riști să investești bani și alergătură și la final să te trezești cu un spațiu care arată ca un puzzle destinat adulților dar făcut de un copil de patru ani, ar fi bine să gândești temeinic investiția. Un om care se ocupă zilnic de amenajări interioare case va ști, in funcție de spațiul pe care îl ai disponibil, să te sfătuiască ce și cum să cumperi astfel încât locuința pe care cu greu ai reușit s-o dobândești să nu devină sufocantă, incomodă sau neprimitoare.

Chit că e într-un cartier rezidențial, într-unul mărginaș sau la țară (văzui niște idei de amenajari interioare case rustice super mișto), casa ta va fi locul în care trebuie să intri cu plăcere. Cu drag. Pentru asta, binențeles, contează comfortul și… atmosfera. Nu, nu mă refer la nevastă-ta care te așteaptă cu capsa pusă, ci la faptul că în materie de design interior case miza este transformarea celor 4, 5 sau 12 pereți(ai mai mulți???) pe care i-ai cumpărat să devină căminul la care ai visat.

Și eu visez. Visul meu arată cam ca în poza asta:

poza-lipsa

Ce? Nu e nicio poză? Ba este! N-am tablouri pe pereți și parcă nici pereții nu se prea disting? Ți se pare pustie casa mea? Păi e, că știu ce vreau dar… mă încurc în detalii. De-asta pentru amenajari interioare case rustice sau orice alt fel de amenajări este importantă amprenta unui specialist. Sau na, măcar sfatul. Degeaba știu eu ce vreau. Teoria e una, pusul în practică… altă mâncare. Râzi tu, dar într-o zi o să inlocuiesc poza pe care ai văzut-o și … vei fi uimit de cum va arăta căminul meu.

In link-ul de la începutul articolului veți găsi site-ul unei firme care se ocupă cu amenajari interioare și nu numai. Face de la proiectare pană la design de mobilier unicat. Echipa tânără de profesioniști și portofoliul îi recomandă ca fiind printre cei mai buni.

Tu ce părere ai despre ei?

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: