Rochie pentru tine

Iți amintești visul? L-ai uitat? Cel în care tu, îmbrăcată într-o superbă rochie de ocazie, îl întâlnești pe el, Făt-Frumos… .  

Ai îmbrăcat zeci de rochii de ocazie și el n-a apărut? Poate n-ai îmbrăcat-o pe cea potrivită. Poate n-ai fost îmbrăcată in rochie de ocazie când el trecea pe lângă tine? Poate ai ratat vreo ocazie!?!

 Nimic din toate astea? Sigur ai făcut tot ce-ți stătea în putință ca el să vină spre tine, să te recunoască, să cadă secerat de dragoste la vederea frumuseții tale?

Majoritatea femeilor au imbrăcat, măcar odată în viață,o rochie de ocazie. Fie la o nuntă, la un botez sau o petrecere de revelion. Cele care-și permit, au în garderoba lor trei, cinci, douăzeci de astfel de rochii. Altele însă, in afară de rochia de mireasă… nu. Asta dacă-s măritate. Toate însă visează. Iar când visează, și le rog pe cele care vor citi acest aticol să confirme sau să infirme, toate sunt îmbrăcate în rochii. Chiar dacă în viața de zi cu zi nu îmbracă decat pantaloni: blugi, raiați, colanți. Strimți, largi, bufanți, conici, drepți. Pantaloni.

Cum rămâne cu rochiile? Le lăsăm doar pentru vise? Le îmbrăcăm doar pentru Feți-Frumoși? De ce? Pentru că sunt prea scumpe? Există și rochii de ocazie la prețuri foarte mici. Sau pentru că sunt incomode? Nu toate, asta nu-i o scuză bună! Ai vreuna în garderobă? N-ai pentru că nu ți-a trebuit, n-ai mai fost la o petrecere de secole și nici nu plănuiești să mergi prea curând, n-ai pe nimeni pentru care să îmbraci o astfel de rochie?

rochie-de-seara-neagra-broderie-paietata-1475491419-4

 

Cumpără-ți. Imbracă-te, aranjează-te și privește-te în oglindă. Surâde-ți și te vei șimți femeie. O femeie frumoasă și fără admirația mult-așteptatului Făt-Frumos.

Nu ai timp de umblat brambura prin magazine doar ca să te privești tu pe tine în oglindă? Comandă-ți una online, în maxim o săptămână o vei avea acasă. O poți plăti cu cardul sau cash când primești coletul. E simplu. Și când o ai, îmbrac-o. Chiar dacă ești tristă, chiar dacă știi că nu ai unde să ieși cu ea. Fii măcar pentru câteva minute, ferită de ochi critici, femeie. O femeie elegantă, așa cum de multe ori te visezi. Zâmbește-ți. Știu că poți. Poți să fii femeie. Poți să ai o rochie specială,  de ocazie, doar pentru tine. O rochie doar pentru zâmbetul sufletului tău. Pentru că, îmi pare rău să te anunț, nu mai există Feți-Frumoși! Rochii în care să te simți ca Ileana Cosânzeana sunt!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: