Recuperări

Când pierzi ceva, începi să cauți. Prin sertare, prin amintiri, în locurile în care ai fost recent. Și cauți, cauți… . Dacă ești norocos, găsești ce pierdusei. Dar sunt chestii pe care, oricât ai fi de norocos, nu le mai recuperezi niciodată. Nu singur, oricum. Ajutat, da, poate. Servicii de Recuperare date HDD pentru companii e o soluție, dacă ți-ai pierdut datele din calculator.

Dacă vreo pană de curent, vreun virus, vreun șoc mecanic sau o ștergere accidentală ți-au lăsat calculatorul fără informații vitale funcționării firmei tale, poți apela la Fixmypc și… recuperezi. Ei cu asta se ocupă: oferă servicii recuperare firme. Pardon, cu recuperare date hdd. Dacă ai o firmă, ar trebui să știi ce să faci în cazuri de urgență, de maximă urgență, pentru cazul în care informațiile, baza de date sau contractele pe care le ai stocate în calculoatoare, firește, s-au dus pe apa sâmbetei.

O simplă căutare pe Google: servicii recuperare firme sau recuperare de data hard  pc sau doar recuperare date hard îți vor oferi soluția salvatoare pentru firma ta. Indiferent de modelul hard disk-ului, rata de  recuperare a informațiilor pe care le credeai pierdute este una în dreptul căreia stă un procent destul de mare la fixmypc.ro Cu ajutorul lor, firma ta își va relua activitatea cât ai clipi, iar pierderile pe care le-ai fi putut suferi dispar cât ai zice… recuperare de data hard pc.

Ce te faci dacă nu datele din hard le-ai pierdut ci altceva? Păi… cauți. Deși rata de recuperare nu ți-o garantează nimeni. Dacă ți-ai pierdut mințile… le recuperezi sau nu. Pentru asta există medici psihiatri, psihologi, psihanaliști sau care-or mai fi. Dacă ai pierdut pe cineva drag, există biserici, preoți, duhovnici, resemnarea sau… sfânta uitare. Dacă ți-ai pierdut speranța, demnitatea, încrederea, o soluție ar fi (deși nu rezolvă nimic) sfântul pahar ori vindecătorul sfârsit.

Vezi tu, sunt multe lucruri pe care le poți pierde. Te poți pierde pe tine însuți. Îi poți pierde pe cei dragi ție. Pe unele le recuperezi, pe altele nu.  Ți-ai pierdut datele din hard? Asta nu mai intră demult pe lista tragediilor! Cu ajutor specializat, firma ta nu va pierde nimic din ce păstra pe hdd.

 

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: