Cadouri

Dacă ești copil, sărbătorile înseamnă… cadouri. Dacă vorbim de Crăciun atunci… Crăciun= Moș Crăciun= cadouri. Sau nu? Am spus copil? Cred că am greșit. Toți iubim cadourile. Cadouri de Craciun, cadouri de  Craciun personalizate, cosuri cadou Crăciun, cadouri Craciun ieftine, cadouri Craciun online și cadouri corporate Craciun sunt expresiile cele mai cautate pe Google în această perioadă.

Deci… nu doar copiii așteaptă nerăbdători cadouri de Craciun. Și tu aștepți, cot la cot cu ei. De la rude, apropiați, colegi, dar, mai ales, de la șefi. Și nu puțini sunt cei care le și oferă, mai ales că, pe internet găsim o grămadă de variante de cadouri de Craciun personalizate.

Dacă ești șef nu e greu deloc să cumperi cadouri pentru angajati. De ce spun asta? Pentru că vei găsi, căutând cadouri Craciun ieftine,  Acele cosuri cadou Crăciun care mulțumesc orice angajat. Stiu, nu toate firmele își permit un asemenea efort financiar dar… cu un pic de bunăvoință poți găsi, ieftin și rapid, cadoul potrivit.

Poate ești sceptic. Caută totuși. Din zecile de oferte care-ți vor apărea la căutarea cadouri craciun online sigur le vei alege pe cele de pe  Debonaire.ro

De ce? Păi: prețuri bune, raportate la calitatea produselor, varietate… există, transport ai asigurat,trage și tu concluzia. Eu îți pot spune doar rezultatul: angajați mulțumiți. Nu neapărat pentru conținutul cadoului, deși, hai să recunoaștem, e foarte important, cât pentru faptul că ți-ai rupt cțteva secunde din timpul tău de șef și le-ai oferit acel cadou. Pricepi?

Sigur că pricepi, dacă nu pricepeai nu erai șef! Tu știi cel mai bine că, în afară de un salariu decent, un bonus, un cadou de Crăciun, o primă simbolică de Paște, fac minuni. Nu îmbogățesc pe nimeni, nu sărăcesc pe nimeni. Aduc însă un soi de mulțumire sufletească. Cum vine asta? Păi… cam așa o să-și spună angajatul în mintea lui: ”Uite dom’le, și-a făcut timp și pentru noi, ne-a luat cadouri! Frumos din partea lui!”

Mai ales dacă-i oferi un coș de genul ăsta:

cos-cadou-corporate-craciun-c77-royal-flavour-550x550

Nu te speria, pe site-ul de care-ți spun vei găsi și cadouri ieftine. Nu valoarea contează, vă spun eu, rezultatul oferirii acestor cadouri va fi mult peste banii pe care-i veți da pe cadou!

Spor la cumpărături!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: