Bani

Cumpărat porc. Făcut cârnați. Cumpărat cadouri. Cumpărat bilete de revelion. Haine de revelion.Toate astea costă. Bani. Ori banii ăștia nu prea cresc în pom, chiar dacă e pom de Crăciun. Dacă nu-i ai (de bani vorbim) poți face un credit extra simplu pentru nevoi personale.

Știu, toți ne dorim să întâmpinăm noul an fără datorii. Uneori însă… nu prea e posibil. Sunt situații în care, oricât de economi am fi, oricât de mult ne-am restrânge cheltuielile, apar situații neprevăzute. Ș-atunci, un credit nevoi personale poate fi soluția de ieșire din impas. O altă soluție ar fi să apelezi la prieteni, vecini, părinți. Dar riști să te trezești că ești refuzat, poate că nici ei nu sunt într-o situatie mai roz ca a ta.

Credite nevoi personale rapide poate obține aproape oricine. Nu e cine știe ce hârțogăreală, nu ți se cer acte de când te-ai născut până in ziua curentă, nu trebuie să depui garanții și alte alea. Poți aplica online, poți obține informațiile dorite tot așa. E extrasimplu.  Pentru  credit nevoi personale ai dobândă fixă pe zi, comisioane 0 și toate costurile la vedere.

Nu spun că e cea mai bună soluție de ieșire din impas. Dar, când îți trebuie bani și tu nu-i ai, asta e soluția: credite nevoi personale rapide. Orice problemă ai avea, cu siguranță are rezolvare. De ce să te macini, să colinzi din cunoscut în cunoscut, să le explici situația în care te afli, să-ți povestești toate necazurile? Doar pentru a te alege cu un ți-aș fi dat dar n-am? Părerea mea, iar tu poți s-o iei în considerare sau nu, e că, atunci când ești strâmtorat, poți evita umilința de a cere și de a fi refuzat. Mai bine îți faci un credit nevoi personale, îți rezolvi problema arzătoare și nu te știe nimeni. Nu trebuie să dai explicații, nu trebuie să rămâi veșnic recunoscător celui care ți-a împrumutat banii, nu trebuie să intri în pământ de rușine dacă ai întârziat două minute cu plata. Unde mai pui că îi returnezi în rate, poți să mai ceri un altul dacă cumva nevoia te împinge.  Nu-i așa că-i Extra simplu?

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: