Revelion

Poate n-ați băgat de seamă, mai sunt câteva zile și intrăm într-un nou an. De sărbătorit, vom sărbători fiecare după posibilități: acasă, in vârful patului, cu telecomanda în mână, pe la prieteni, prin Maldive… . Oferte pachete de Revelion 2016-2017 sunt.

Sincer, dacă mi-ar fi spus cineva mai din vreme că există oferte revelion 2017 pentru Austria cu 310 euro, acolo m-aș fi dus. Dar cum nu mi-a spus nimeni, încă mai caut o destinație. Pachete revelion pe măsura bugetului meu strâmtorat de carne, cârnați și cadouri. Bine, nu știu ce șanse am să găsesc oferte revelion pe meleagurile noastre, la un preț mai mic decât în Austria dar… eu caut.

Totuși, ce este revelionul? Unii zic așa. Alții, că-i doar un moft de-al nostru. Ne agităm, căutăm pachete revelion, comparăm prețuri, facem planuri, le desfacem și… vine noaptea cu pricina. Bei, mănânci, mai bei un pic și pe la unu noaptea, cu capul bubuind exact ca artificiile care tocmai s-au mai domolit, te răpune oboseala. Asta dacă întâmpini noul an acasă.

Fie că-i revelion 2016, fie că-i revelion 2017 sau 2125, noaptea trecerii dintr-un an în altul este, totuși, importantă. Importantă pentru stare ta de spirit. Atât de importantă încât ar trebui s-o petreci într-o companie plăcută, într-un loc care să te facă începi anul  optimist, relaxat și binedispus. Vrei, ăh? Știu că vrei, și eu vreau. Iar dacă și tu și eu vrem, hai să dăm o raită printre ofertele de revelion 2017 și… găsim ceva care să se încadreze in bugetul nostru, sigur.

Uite, pe tui-travelcenter.ro găsim niște oferte interesante. Putem face rezervările online, dacă avem dubii în privința ofertei putem contacta un consultant care să ne lămurească, putem plăti cu cardul (plățile online se realizeaza securizat folosind serviciile PayU Romania)… . Ce zici, facem o încercare?

Nu-i deloc complicat să faci noaptea dintre ani să fie una specială. Vrei să-l faci în țară? Nimic mai simplu, găsim pe site-ul cu pricina pachete revelion în Sinaia, Baile Felix… până și în Deltă au, dacă cumva îți dorești și un pescuit la copcă sau o plimbare cu barca pe tărâmul Crivățului.

Orice destinație vei alege, fă-o cât mai curând, nu mai amâna prea mult. Petrecere frumoasă!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: