Halate

O vizită la medic am făcut cu toții, cel puțin odată în viață. De voie sau de nevoie de nevoie. Câți din voi n-ați studiat, în timp ce medicul vă scria rețeta, halatul acestuia?  Mie mi s-a înâmplat. Și mi-a venit să-i și atrag atenția că ar fi cazul să-și ia unul nou. Se găsesc, la o căutare halate medicale tag online ieftine, di de zeci de modele care mai de care mai interesante. Până și paleta de culori e bogată.

Până ajungi să le zărești diploma, până bagi de seamă că tratamentul prescris are efect benefic, vezi halate medicale.  Halate medicale ieftine, halate medicale albastre, verzi, roșii, lungi, cambrate, de tot felul. Un halat medical este ca o carte de vizită a celui care-l poartă. Dacă-i cu trei măsuri mai mare decât purtătorul, va da senzația de neglijență. Dacă-i boțit, lipsă de interes.Dacă-i pătat… nu vă mai spun ce semnifică. Un halat medical trebuie să fie impecabil, indiferent de culoarea sau modelul lui. Pentru că, oricât am repeta că nu haina îl face pe om, subconștientul prelucrează, în primul rând, ceea ce vede.

Iar dacă tu, pacient, mânat de o suferință, ajungi să calci pragul unui cabinet, dai nas în nas cu un medic neglijent cu aspectul lui… s-ar putea să vrei să faci cale-ntoarsă. Da, știu, nu te duci într-un spital să te holbezi la halate medici. Te duci ca să te tratezi. Dar cum te-ar putea trata bine el pe tine, cât timp nu e în stare să se îngrijească de aspectul propriu?

Halate medicale ieftine  se găsesc, spuneam. Uite, pe http://www.dispotrading.ro/. Prețuri decente ( ei le produc, deci puteți comanda orice cantitate doriți și în funcție de mărimea comenzii veți beneficia de discounturi valorice),  materiale de bună calitate, finisaj excelent. se pot comanda online sau telefonic și vă vin acasă gratis dacă sunteți din București și aveți o comandă de peste 250 de lei. Deasemeni puteți solicita personalizarea halatelor comandate. Asta, cu siguranță, e un lucru bun. Produsele lor se comercializează sub marca Missena, marca înregistrată, și au certificat ISO 2001.

Deci, domnilor medici… cam atât. Aveți grijă cum arătați în fața pacienților voștri. Aveți grijă să purtați un halat care să le inspire încredere. Valabil și pentru asistente, infirmiere, etc.

 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: