Colantări

V-ați întrebat vreodată de ce punem perdele, draperii , storuri și alte-alea la ferestre? Oare să fie nevoia de intimitate? Sau doar o fiță, ca multe altele, inventată de om pentru a-și înzorzona viața? Pentru mașini, de exemplu, tot mai mulți proprietari apelează la colantări auto. Până și marile companii caută pentru mașinile din dotare servicii de colantari auto flotaDe ce? Pentru că reclama a devenit din ce în ce mai importantă. Pentru că e sufletul comerțului. Pentru că … sunt o grămadă de motive.

Nu, pentru mașini nu mai e demult o fiță. Nu dacă ne referim la acel autocolant  auto care se pun pe parbriz sau pe lunetă.  Un auto colant bun protejază parbrizul și ochii șoferului, fără a afecta în vreun fel vizibilitatea. Dacă vorbim de personalizarea mașinilor, e deja altă poveste. Orice firmă care se respectă va apela la colantare auto pentru a fi cât mai vizibil pe piață. Este cel mai ieftin mod de  a-ți face reclamă permanentă.  O mașină va fi mereu în mișcare. Intr-o singură oră poate strabate zeci de kilometri. Pe parcursul acelori zeci de kilometri va fi văzută de zeci de potențiali clienți. Vezi avantajele?

Cat costa o colantare auto?

Veți plăti între 200 și 500 de lei pentru colantări auto șimple (simplă însemnând numele firmei, siglă, număr de telefon, e-mail)  și între 800 și 2000 de lei dacă vreți o colantare completă cu imagini și grafică avansată. Vi se pare mult? Nu e mult deloc dacă luați în calcul beneficiile pe care le aduce acest tip de personaliare a flotei dumneavoastră: Protejarea vopselei autoturismului (gândește-te cât costă o revopsire a caroseriei și vei vedea că e mai ușor să protejezi decât să repari zgârâieturi)  și… reclama!  O autocolantare făcută în mod profesionist este o carte de vizită. Nu căuta mai ieftin, pentru că mai ieftin ar însemna material de proastă calitate și lucru făcut de mântuială. Cu siguranță nu vei să arăți cuiva o carte de vizită boțită, colorată și nu prea, cu scris ilizibil după două ploi.

Are oare colantarea auto și dezavantaje? Nu, nu are, dacă apelezi la profesioniști. Incearcă Fuel.ro, s-ar putea să îți placă ce vezi pe site-ul lor, mai ales că se ocupă strict de colantare auto pentru persoane juridice. Adică.. n-o faci la colțul străzii, cu nea Gigi pe post de expert.  Fuel face colantări nu numai în București ci în toată țara. Încearcă-i, vei fi mulțumit de rezultat!

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: