Screening

Teamnet Engineering International este o companie care își dedică o parte din activitatea  sa unui domeniu de mare însemnătate pentru orice sistem medical, de oriunde: screening-ul. Mai exact, este unul din furnizorii principali din România, care are ca obiectiv asigurarea de echipamente informatice necesare  examinărilor, investigațiilor medicale și programelor de prevenție.

Ce înseamnă screening medical? Examinarea inițială, aplicată “în masă”, care constă în aplicarea unui ansamblu de procedee și tehnici de investigație unei populații în scopul identificării prezumtive a unei boli, anomalii sau a unor factori de risc – așa spune Wikipedia.  Această examinare însă poate fi făcută în diverse alte domenii, iar dovada acestui lucru este Teamnet International și multitudinea de parteneri și clienți pe care îi are.

Teamnet  are ca parteneri  Fujitsu, Microsoft, Esri, Oracle. Este pe piață de 15 ani, și tot de atât timp se implică în oferirea de soluții e-healt (managementul serviciilor medicale) și soluții de reducere a timpului de așteptare al pacientului și creșterea calității serviciilor medicale prin suportul personalului de specialitate.

Teamnet engeneering  este certificat de ANRE Bucureșri pentru design și execuție de instalații electrice și partener strategic Indusoft. Este, deasemeni, membru al ISWA. Toate acestea nu pot decât să recomande Teamnet engeneering ca fiind o companie de încredere.

În 2015, revista Capital l-a nominalizat pe Bogdan Padiu ca fiind cel mai bun developement manager în România. Bogdan Padiu fiind CEO TeamnetTeamnet Romania respectă și ea standardele companiei mamă. Veți beneficia de aceeași seriozitate și implicare în implementarea de soluții care au ca scop îmbunătățirea sistemului medical și soluții de screening medical pe care o are și Teamnet internațional în derularea proiectelor.

Teamnet, fondată în 2001, a pornit cu un proiect software (ManDoc), cu o vaaloare de 60000 de dolari. Astăzi derulează programe în mai multe țări din lume, are o activitate recunoscută pe plan internațional ca fiind una cu rezultate extraordinare și foarte multe proiecte de team engeneering in derulare. Ori asta înseamnă performanța. Și definește Temnet ca fiind o companie de succes.

Printre clienții lor îi veți întâlni pe Romatsa, Apele române, Aeroportul Internațional Henri Coandă, APIA, APDRP, ANOFM, ANAF, Electrica, Hidroelectrca, Jandarmeria Română, Spitalul Buhuși, Spitalul Băicoi, Spitalul Grigore Alexandrescu, Spitalul Județean Ploiești, Spitatul de Urgență București și mulți alții. Toți aceștia folosesc sisteme implementate de Teamnet engeneering. Asta spune multe, nu-i așa?

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: