Camere auto

Tehnologia a avansat atât de mult încât nu ne mai putem închipui cum e să trăiești fără ea. Și că tot veni vorba de trăit, ritmul în care trăim, unul alert, fără prea multe clipe de răgaz, ne răpesc din plăcerea de a ne bucura de micile amănunte care ne fac viața palpitantă. Dar nu intrați în panică, și pentru asta avem tehnologie: Camerele de luat vederi. Cele care surprind pentru noi ceea ce altfel am pierde. Sunt camere video de supraveghere, camere video pentru uz personal, camere video auto la preturi mici 

Chiar nu trebuie să-ți mai faci griji că vei pierde ceva din trafic. Nici măcar noaptea, grație acelor camere auto  cu night vision. Sunt atâtea modele încât e greu să optezi pentru una anume. Camere auto DVR, camere video masina, camere trafic, camera video trafic, toate fac același lucru! Filmează. Ceea ce tu, concentrat la condus, nu poți vedea.

YouTube-ul e plin de filmări făcute în trafic, probabil ați văzut și voi multe. Întâmplări amuzante, accidete groaznice (Doamne-fere!), depășiri… paranormale, toate astea se întâmplă în secunde. Secunde prețioase, uneori atât de prețioase încât fac diferența între viață și moarte, între real și fantastic.

Imaginația și văzul îți joacă feste uneori. Nu și dacă ai montată pe bordul mașinii tale o camera video trafic. În cazul unui eveniment rutier, în loc să fie cuvântul tău împotriva cuvântului celuilalt… ai filmarea de pe camera video. O imagine te scutește de mii de explicații, scuze și bâlbâieli. E, în unele cazuri, singurul mod în care se poate stabili (ne)vinovăția.

Nu sunt scumpe aceste camere video masina, nu-ți face griji! Pe led24.ro le găsești la prețuri mai mult decât accesibile. N-ai încredere în Sfântul Internet? Vezi că cei de la Led24 au și un showroom unde poși vedea și testa produsele. Dacă ai văzut pe site un produs și ai ceva nelămuririiar showroomul nu ți-e la îndemână, îi poți contacta pe mail sau telefonic. Toate produsele au garanție, deci nu se pune problema să dai banii azi și să rămâi fără produs în două zile. Transportul te va costa fix 15 lei, indiferent de distanța de la care faci comanda, iar pentru comenzi mai mari de 250 lei ai transportul gratuit.

Spor la cumpărat camere video auto și… drum bun să ai, oricare ar fi destinația spre care mergi!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: