Cum alegi mobila pentru living? Clasică sau modernă?

Mobila pentru living: clasică sau modernă?

Livingul trebuie să fie, în primul rând, confortabil. În al doilea rând, un living trebuie să fie aspectuos și primitor. Pentru că este camera în care îți vei primi oaspeții. Zilele trecute am văzut câteva modele de livinguri pe Unican.ro . Așa  am ajuns să mă întreb: care este varianta cea mai bună? Clasică, sau o mobilă sufragerie moderna?  Un mobilier living modern va sugera tinerețe și actualitate. O mobilă clasică nu va ieși din tipare, va fi în primul rând practică și mai apoi elegantă. Orice variantă ai alege, ține cont de faptul că living-ul estre centrul casei tale. Esența. Este felul în care spui bun-venit celor care-ți calcă pragul. Cum vrei s-o faci, pe un ton familiar lui sau în ton cu moda?

Oricum ai face-o, personalizează-ți livingul. Mobila living moderna poți face la comandă. Așa, livingul tău se va mula fix pe dorințele și personalitatea ta. Și nici nu riști să auzi exclamații de genul: am și eu fotolii de-astea! sau  a, vecinul meu și-a luat tot așa, dar maron. Dacă vei opta pentru clasic nu te va impiedica nimeni ca, deasemeni, s-o faci la comandă, doar că vei avea opțiuni limitate în a-ți pune amprenta personală (la figurat, binențeles) pe mobilă.

Cum alegi mobila pentru living

Documentează-te mai întâi. Studiază tendințele, vezi ce e nou în materie de livinguri moderne 2016. Hotărăște ce anume vei pune în sufrageria ta, cât spațiu vrei să ai liber și ce culoare ți-ar plăcea să fie mobila. Și, rămânând la opinia mea că-i mai bine s-o faci pe comandă, vorbește cu cel care ți-o face. Dacă apelezi la Unican,  ți se va oferi o proiectare 3D, și asta gratis. Așa îți vei da seama dacă ceea ce vrei tu se încadrează în spațiul pe care-l ai, dar și cum. Despre produsul final nu trebuie să-ți faci absolut nicio grijă, cei de la Unican au în București o fabrică de mobilă dotată cu utilaje moderne, computerizate, și lucrează cu materiale de cea mai bună calitate. Plus că vei beneficia de garanție! Tu concentrează-te pe alegerea unei variante de mobilă sufragerie moderna sau clasică, care să-ți facă orele petrecute în living, singur sau alături de cei dragi, relaxante.

Alege ce și cum vrei în materie de mobilă, dar comand-o la Unican.  Nu vei regreta.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: