Sunt meserii respectabile și meserii… cum? Un job e doar un job!

Toți avem un job, ne dorim unul sau suntem în căutarea unuia. Il vrem ușor, nestresant, respectabil.  Căutăm respectabilitatea în birouri mizere, în locuri de muncă stresante, în locuri de muncă plătite prost și care ne macină psihic și fizic. Atât accent punem pe această respectabilitate încât au rămas puțini cei care știu ce înseamnă cuvântul în sine. Inseamnă să fii respectabil?! Sau respectat?! Hai să fim serioși, dacă ai un șef isteric sau unul care crede că te-a cumpărat din piața de ovine numai respectat nu ești. Vrei să fii respectat? Vezi că se fac angajări la Studio de videochat Glamour Studio.

Nu, nu e o glumă. Și nici lipsă de respect nu-i. Se fac angajari la studio de videochat. E un job ca oricare altul. Ai program de lucru fix, ai un spațiu de desfășurare a activității. Ah, activitatea! Ai o problemă cu ea? De ce? Nu ți se pare normal să-ți folosești corpul pentru a obține beneficii!? Păi de ce? Dacă ești director de firmă nu-ți folosești corpul? Ah, îl folosești doar bine împachetat în costume scorțoase și-ți folosești inteligența sclipitoare pentru a atrage alte inteligențe sclipitoare! Well, bravo ție! Dar tot inteligențele sclipitoare de genul celei pe care o posezi au inventat videochatul.

Spuneam că se fac angajari videochat. Sunt căutate fete-femei lipsite de inhibiții care vor sta in fața unei camere de filmat și se vor juca cu clienții. Pentru că da, totul este o joacă. O joacă! Iar terenul de joacă este internetul. O joacă online, deci! Nu te va atinge nimeni nici măcar cu un pai. Vei lucra într-un mediu plăcut și curat, vei primi un salariu mai mult decât decent și vei rămâne, în ochii celor care știu ce înseamnă, în realitate angajare la videochat, o persoană respectabilă, fie că e vorba de videochat adult sau non-adult.

Mda, aud ceva voci mormăind a indignare. Mormăiți dragilor. Dar mormăiala este nu rezultatul respectabilității voastre, ci mai degrabă al neînțelegerii  a ceea ce înseamnă angajare videochat. Nu vinde nimeni nimic și pe nimeni. Poate doar iluzii. Și nimeni nu cumpără nimic. Poate doar fantezii. Dar, cum tu, mormăitorule, ești îngropat până-n creștet în jobul tău de 12 ore cu efecte periculoase pentru echilibrul tău respectabil, n-ai de unde să știi că videochatul nu înseamnă prostituție. Prostituție este atunci când îți vinzi corpul. În videochat, vinzi iluzii. In jobul tău respectabil, tu îți vinzi mintea sclipitoare, și o vinzi ieftin. Mai bine ti-ai schimba meseria.  Poți face videochat, se fac angajari videochat, dar… mi-e teamă că trebuie să te dezbraci. De prejudecățile care-ți acoperă mintea sclipitoare.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: