Viața e sfântă. Atât de sfântă încât sfârșitul ei este la fel important ca și începutul

Da, este la fel de important, și începutul și sfârșitul. Cum este și tot parcursul vieții. Viața este prețioasă. Sfântă. Și toate fazele ei trebuiesc celebrate cum se cuvine. Cu demnitate și respect. Toate fazele ei. Inclusiv moartea. Nașterea este previzibilă. Un medic poate aproxima data venirii pe lume. Data plecării însă… . Nu poate fi nici prevăzută, nici evitată. Poate doar amânată. Miracole există, însă nu s-a inventat încă miracolul nemuririi. Spuneam că toate fazele vieții trebuiesc celebrate. Celebrate cu bucurie-în cazul nașterii și altor evenimente din timpul vieții, și cu demnitate-la ceasul de final inevitabil. Cu asta se ocupă firmele de servicii funerare NonStop

 

Moartea aduce durere. Aduce durere pentru că este poate singurul lucru ireversibil. Aduce atâta durere, încât cu greu ne revenim după pierderea cuiva drag. Pregătirile pentru o înmormântare sunt ca un cuțit pe care-l răsucești într-o rană sângerândă, o rană greu de vindecat.  Soluția pentru a evita o durere în plus? Pentru a-ți oferi răgaz să petreci cât mai mult timp cu cel ce ți-a fost tovarăș de viață, partener, părinte sau copil? Lasă formalitățile în grija unei firme de servicii funerare. Nu-ți cheltui ultimele clipe cu alergatul după eliberarea de certificate constatatoare, adeverințe de înhumare și alte acte. Rămâi la căpătâiul celui pe care l-ai pierdut și lasă-ți lacrimile să curgă. Alege un pachet de servicii funerare complete și nu da voie birocrației să-ți amărască sufletul mai mult decât o face plecarea dintre cei vii a celui ce ți-a fost drag.

Stiu mai bine ca oricine ce înseamnă durerea unei pierderi. Și știu că nimic și nimeni nu poate înlocui golul rămas în sufletul tău după o asemenea pierdere. Nimic n-o ușurează, nimic nu te poate face să uiți. Dar poți fi ajutat. Ti se poate lua de pe umeri o grijă importantă. aceea a înmărmântării și tot ce presupune ea. Cam asta face Casa de Servicii Funerare non-stop Luca.Îți preia îndatoririle și se ocupă de pregătirile necesare unei plecări decente. 

Indiferent de cum s-a născut, de cum a trăit, de cât a trăit, dacă a atins sau nu vreun țel în timpulvieții, fiecare om merită o înmormântare decentă, o lumânare și o floare la căpătâi.  Pentru că finalul este la fel de important ca și parcursul și începutul vieții. Pentru că viața este sfântă. Iar moartea este parte din ea.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: