Există soluții IT personalizate la prețuri accesibile? Da!

Da, există. Multe.Unul din ele, poate cel mai bun, este Pachetul Office 365 Business la pret accesibil.

Ce presupune acest pachet office 365?

Office 365 este biroul tău online, cu instrumente de productivitate care îți permit să fii mobil.
La baza lui se află familiarele aplicații performante Office, care acum pot fi folosite și online, de pe orice dispozitiv conectat la internet: Word, Excel, Outlook, Skype for Business și altele.

Cu Office 365 ai oricând acces la întâlniri online, documente partajate, email și calendare de business. Toate la o conexiune de internet distanță, prin PC, laptop, tabletă sau telefon mobil.

 Cu Office 365 business  ai acces permanent la contacte, e-mail și documente oriunde te-ai afla. Ai suport tehnic permanent și condiții de maximă securitate a datelor. Și pentru toate astea nu trebuie să cumperi licență.

Preț?

Office 365 pret. La o asemenea căutare, vei descoperi că se pornește de la 0,60 bani/utilizator/zi, iar plata se poate face lunar sau anual. Și ai nevoie de fix 4 ore de training ca să te familiarizezi cu programul, al cărui interfață prietenoasă te va face să-l folosești fără prea mare greutate. Koding Thechnology, partener Microsoft, este compania care oferă platforma în cloud Office 365 la cel mai accesibil preț.

De ce Office 365 business?

Pentru binele companiei tale. Pentru  viteză de reacție și răspuns prompt la cererile clienților. Pentru o bună comunicare între angajați, cu partenerii și clienții tăi. Pentru  că Office 365 Business este ceea ce-ți trebuie. Nu o spun eu, ci clienții Koding Technology. Contactează-i și vei afla cum poți imbunătăți performanțele companiei tale folosind Office 365 și ce alte servicii mai oferă. De ce-ai face asta? Pentru că tehnologia te poate ajuta în dezvoltarea companiei tale, în ușurarea muncii angajaților tăi, în aducerea de clienți noi și păstrarea celor vechi.

Nu neglija faptul că, pe lângă Office 365, Koding îți poate oferi și alte soluții  cloud pentru productivitate și infrastructură: Microsoft Azure, Microsoft EMS, Cloud privat și hibrid.

Contactează-i. Împreună veți alege soluția ideală pentru compania ta. Deasemeni, dacă vrei să revigorezi structura IT a companiei tale (de la dispozitive personale până la rețelistică) dar nu ai resurse suficiente, contactează Koding Technology, îți va oferi o soluții profesionale de finanțare pentru echipamente IT.

 

 

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: