Externalizarea IT, soluție pentru reducerea cheltuielilor

Chiar este o soluție. Este vorba de reducerea cheltuielilor  companiilor cu până la 80%, în unele cazuri. Cheltuieli ce reprezintă, binențeles, salariile care ar trebui plătite angajaților și specializările acestora, pentru a-i păstra în pas cu tehnologia.  Contractul cu o firmă care oferă servicii de externalizare IT ieftine este soluția.

Ce înseamnă externalizare IT?

Înseamnă colaborarea cu o companie specializată, care să preia  tot ce înseamnă: reparații IT, găzduire și promovare site-uri, consultanță și mentenanță IT. Acum vezi cum de este posibilă  acea reducere a cheltuielilor de până la 80%?

Totuși, nu căuta neapărat  externalizare IT ieftină.  Caută servicii de externalizare IT oferite de o companie pe care să te poți baza, pentru ca o extrenalizare IT să nu devină Călcâiul lui Ahile al companiei tale

Pe una dintre companiile care oferă servicii externalizare IT o găsiți aici: http://fixmypc.ro/ 

De ce sunt cei de la fixmypc buni în domeniul externalizare IT?

Pentru că au certificat ISO 27001 și 9001. Pentru că serviciile de externalizare oferite  de Fixmypc asigură un raport calitate-preț corect și vor face totul pentru ca firma ta să funcționeze la parametri cei mai buni, iar datele tale vor fi în deplină siguranță. Și pentru că, tot ei, îți pot oferi o altă întreagă gamă de servicii IT, de la administrare de servere până la recuperare de date, audit IT, cablare structurată, servicii cloud,hosting, arhivare electronică și multe altele.

Cine lucrează la FixMyPc?

…o echipa de specialisti tineri, ce au invatat din fiecare proiect mare sau mic si care condimenteaza un domeniu tehnic inovativ precum este cunoscut acesta, domeniul IT, cu o viziune completa asupra fiecarui proiect.

Ce spune echipa FixMyPc posibililor viitori parteneri?

Va invitam sa va lasati grijile din acest domeniu pe mainile noastre si sa va bucurati de activitatile ce tin de domeniul business-ului dumneavoastra, fara erori sau intarzieri!

Sună bine, nu-i așa? Sincer, eu le-aș da pe mână frâiele. Le-aș acorda încredere deplină, tot ce spun, au făcut și fac în domeniu îi recomandă ca fiind de încredere și profesioniști. Îi recomandă, deasemeni, clienții care au beneficiat de serviciile lor: Institutul Clinic Fundeni, EGLO România, EchitFem,  Boby Fit, Professio și mulți alții.

Contactează-i prin mail, telefonic sau cum vrei tu și vei descoperi o echipă dinamică, pe care te poți baza.

 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: