Paradontoza se tratează. Fugi la dentist!

Fuga de dentist a devenit (sau este dintotdeauna?) sport național. Una din cele mai căutate chestii pe google.ro este cum se trateaza parodontoza

E bine să căutăm pe Google informații despre paradontoză?

E bine, pentru că găsim informația de care avem nevoie. Dar Google nu ne dă și tratament. Tratamentul pentru paradontoza tebuie prescris de un medic, după o consultație temeinică . Asta e procedura normală, cea care va duce la vindecarea danturii tale. La fel de normală ca mersul pe jos, ca respirația, ca mâncatul (dacă mai ai dinți!).

Care sunt simptomele acestei boli?

Simptomele, cum ar fi retracția gingiilor, respirația urât mirositoare, deplasarea dinților, ar trebui să-ți fie suficientr pentru a te alarma. Masa bacteriană care provoacă paradontoza, neglijată, poate afecta și funcționarea altor organe, așa că, dacă-ți vezi zâmbetul afectat de această bolală, nu mai fugi de dentist, alege-ți alt sport! Eventual fugi spre dentist.

Există tratament pentru paradontoză?

Există. De la curățare până la tratament chirurgical. Da, știu, nu mai vrei la dentist (dacă ai vrut vreodată).  Totuși, trebuie să nu pierzi din vedere faptul că vorbim despre o boala care te lasa fara dintiȘi nu-i vorba de dinții vecinului, ci de dinții tăi. Ăia cu care mănânci scrâșnești (apropo, încearcă să te abții, scrâșnitul poate provoca îmbolnăvirea dinților), cei pe care-i scoți la iveală atunci când zâmbești. Sunt ai tăi, dacă-i pierzi, tot la dentist ajungi. Iar dacă ajungi prea târziu… buzunarul tău va suferi.

Cât costă tratamentul?

Depinde de cât de avansată este boala, de cum răspunde organismul și… de cabinetul unde mergi. Încetează să socotești câți bani dai pe menținerea, ameliorarea sau recuperarea sănătății tale. Concentrează-te asupra lui cum, nu al lui cât. 

Unde poți merge pentru tratament?

O sugestie de clinică dentară aveți în cele două link-uri. Citydent. Este înființată în 2001, noi suntem în 2017. Asta ar trebui să vă spună mulțe și să vă facă să-i treceți pragul cu încredere. Nu mă îndoiesc că veți ieși de la ei zâmbitori. Funcționează într-un spațiu de 300mp, are două recepții, 6 scaune stomatologice, sală de radiografie și medici specialiști trecuți prin stadii de specializare în Franța, USA, Belgia, Germania, susținuți de cea mai bună tehnologie dentară existentă pe piața de profil.

Nu practica sportul neglijenței când vine vorba de dinții tăi!! Paradontoza se tratează. Fugi la dentist!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: