Ce înseamnă card de cumpărături?

Aproape toți avem  un card de cumparaturi. Îl obținem cu diverse ocazii, il aruncăm pe te-miri-unde sau îl cărăm în portofel și-l folosim doar când e neapărată nevoie.

Nu vorbim de carduri de fidelitate, cele pe care acumulăm puncte și nu obținem decât… nimicuri. Vorbim de acel card de cumparaturi cu care putem achiziționa mobila in rate, de exemplu. Sau electrocasnice, sau alte lucruri fără de care viața noastră ar fi mai grea.

Ce înseamnă card de cumpărături? Cum și ce poți cumpăra cu el? Cum returnezi banii? Ce avantaje am dacă-l folosesc? Există și dezavantaje? Ai o grămadă de întrebări, nu-i așa?

La capitolul avantaje card cumparaturi, ți-aș putea enumera multe da rîți spun doar unul: obținerea lucrului dorit atunci când ai neapărată nevoie de el. Cum? Prin cumpărarea lui în rate. De exemplu, ai nevoie de mobilă. Cauți mobila ieftina, dar… constați că banii pe care-i ai sunt insuficienti. Ș-atunci cauți să-ti iei mobila ieftina, apeland la un card de cumparaturi. Mobila in rate, deci. Nu e nici greu, nici ratele nu sunt mari, nu trebuie să aștepți ca economiile tale să-ți aducă, după luni sau ani de reduceri drastice de cheltuieli, un dormitor sau o bibliotecă. E simplu!

Dezavantaje? Nu sunt, dacă ai un pic capul pe umeri, dacă ești bun platnic și dacă alegi produse de bună calitate. Ce-are  calitatea cu cardul? Are! Dacă alegi calitatea, vei fi mulțumit și de produs, și de faptul că te-ai putut folosi de cardul de cumpărături. Dacă alegi  un produs de calitate… îndoielnică, nu-l vei folosi prea mult timp, dar de rate nu te va scuti nimeni.

Dacă tot am vorbit de mobilă, dacă cumva ai nevoie, nu trebuie decât să spui VreauMobila. Pe Google, pe Facebook, unde îți vine mai ușor. Și, chiar dacă nu ai deja un card de cumpărături, le vei obține. Și cardul, și mobila. 10 rate egale, fără dobândă, prin card Avantaje de la Credit Europe Bank. Și mobila de la vreaumobila.ro

Si banca, și magazinul, au programe de fidelizare și o grămadă de alte avantaje pentru clienții lor. Asta dacă vrei mobilă.

Ce înseamna card de cumparaturi? Înseamnă acea bucățică de plastic cu care poți cumpăra mobila in rate, electrocasnice în rate. Îți poți cumpăra confortul propriu în rate.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: