Frâna, diferența dintre a fi și… a nu fi

Da, asta e frâna. Diferența dintre a fi și a nu fi. Și nu vorbim numai de reflex, ci și de sistemul de frânare în sine. Sistem de frânare care conține placute de frana, discuri, conducte, lichid. Am uitat ceva? Poate că da, dar hai să lăsăm detaliile mecanicilor autorizați.

Dintre toate componentele sistemului de frânare, cele mai des schimbate pe motiv de uzură sunt acele mici placute de frana.

Poate vi se pare o prostie (sau poate nu) însă majoritatea șoferilor considera că ”fierul” care-i plimbă zilnic de colo-colo ar trebui să nu se deterioreze never-ever. Dar… se întâmplă. Și, când vorbim de frâne, cele care ne pot salva viața, nu trebuie să așteptăm ca ele să dea semne de uzură. Placute frana găsim, și scumpe dar și la pret decent.

Dacă ești în căutare de placute de frana dacia logan, acestea se găsesc ușor. Dacă le vrei și de calitate, și repede, și cu garanție, și cu transport gratuit, comandă-le de pe autoatu.ro 

Da, e dreptul tău să te uiți la pret, fiecare bănuț contează, știu. Dar, când în joc este siguranța ta și a celor din jur, nu schimba plăcuțele doar când este absolută nevoie. Schimbă-le periodic, înlocuiește-le cu altele comercializate de un magazin de încredere. Autoatu.ro este. La ei găsești nu numai placute frana dacia logan, ci și alte mii de piese, pentru zeci de mărci de autovehicule.

Ți-am spus că frâna poate face diferența dintre a fi și a nu fi?  Sper să nu se supere Shakespeare pe mine. Probabil nu se va supăra, e un pic cam… mort pentru asta.

Te sperie cuvântul acela? Crede-mă, e bine că te sperie. Asta înseamnă că ții la viața ta și că o prețuiești. Iar dacă o prețuiești, dacă ai un autoturism, ai grijă de frână. Ai idee câte accidente rutiere se petrec anual ca urmare a diverselor defecțiuni la sistemele de frânare? Foarte multe. Și tot foarte multe ar fi putut fi evitate dacă posesorii acelor autoturisme implicate în accidentele cu pricina ar fi fost mai atenți la ”fiarele” lor. Nu la pret, nu la cai lor putere, nu la zgârâieturile de pe capotă, ci la piesele care fac diferența dintre a fi și a nu fi.

Când ziceai că ai căutat ultima dată set de placute frana logan?

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: