Ai de trimis un pachet în străinătate? Servicii de coletărie

Despre Eurolines ați auzit probabil. Firmă de transport spre destinații în  18 țări (inclusiv Romania) Cea mai prolifică rută a lor este, se pare, Germania.

De ce Germania, de ce Eurolines?

Pentru că spre Germania, Eurolines oferă și servicii coletarie. Poți trimite celor dragi  stabiliți acolo sau partenerilor tăi de afaceri cam tot ce-ți trece prin cap (mai puțin, evident, substanțele ilegale, obiecte de patrimoniu sau alimentele perisabile gen carne).

Preturi la  servicii colete sunt afișate pe site-ul Euroline și oscilează  între 11-15 euro (în funcție de orașul de destinție)  pentru colete internaționale până în 10 kilogarme. După ce depășiți această cantitate, se va percepe între 1,1 și 1,5 euro per kilogram. E mult, e puțin? N-am văzut pe altundeva preturi afișate pentru servicii colete, așa că… nu prea am cu ce să compar.

Există și alte firme care oferă transport pentru colete internationale?

Evident. Dacă nu oficial, cazi la o mică  înțelegere cu șoferii, e lucru știut. Dar, din start, plătești pentru coletarie rapida fără să ai garanția că ceea ce trimiți va ajunge vreodată la destinație. Iar motivele pot fi multe.  Dintre cele mai diverse. Îți vei putea recupera prejudiciul? Binențeles că nu. Riști, deci, pagubă în buget și dezamăgirea celui căruia îi era destinat.

Iată de ce serviciul de coletarie Eurolines este de preferat: Transportatorul își asumă răspunderea deteriorării sau pierderii coletului, poți depune o reclamație dacă ești nemulțumit de serviciul de coletarie rapida, și tot transportatorul se obligă să păstreze confidențialitatea față de conținutul coletului (la predare, coletul va fi deschis de cei de la servicii colete pentru a fi verificat) Toate acestea doar pentru ca tu, beneficiarul serviciilor lor, să ai siguranța că ceea ce trimiți va ajunge intact și la timp la destinație.

Tot prin ei poți trimite acte, prețul pentru transportul plicului tău va costa, indiferent de destinație, 5 euro.

Dacă pentru acte, treacă-meargă, poți apela la vreun cunoscut care merge la destinația cu pricina, dar pentru colete, Euroline este, cel puțin acum, cea mai bună opțiune. Nu știu cum stau la capitolul transport persoane și confortul călătoriei cu autocarele lor, dar dacă știe cineva, sunteți invitații mei, aveți mai jos o căsuță de comentarii.

 

 

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: