Contabilitatea, un coșmar? Soluții?

De ce?

Da, e un coșmar. Zeci de rapoarte zilnice, săptămânale, lunare, trimestriale, anuale. Și nu numai rapoarte.Multe, multe altele, iar tu, întreprinzător mic, cu o afacere de care ar trebui să te îngrijești, o lași și te ocupi de calcule în care-ți prinzi urechile.

Nu trebuie să fie așa! Există soft contabilitate gratuit!

Există programe de contabilitate care fac aproape totul pentru tine. Nu trebuie decât să introduci datele și… ai rapoartele. Știu, te gândești deja că aceste programe costă o avere. Te-ai gândit că poate exista un soft gestiune gratuit? Un program contabilitate gratuit care să te scape de o povară și timp prețios pierdut există. Și face tot ce fac cele care costă cât toată mica ta afacere. A, ok, ai o afacere mare? Poți folosi acest soft contbilitate gratuit, El suportă și cifre cu multe zerouri în coadă.

Ciel Simplu, despre el e vorba, este un program contabilitate gratuit. Este un program care-ți face rapoarte contabile și de gestiune în orice moment doresti. Poți beneficia, apelând la ciel.ro, de tutoriale și de serviciul lor de asistență tehnică. La cerere, îți pot personaliza acest soft gestiune gratuit , adaptându-l nevoilor afacerii tale.

De ce Ciel?

Pentru că îi recomandă experiența vastă, de peste 25 de ani, și utilizatorii mulțumiți, peste 86.000 Printre ei se numără Coca-Cola, BRD, Lenovo, Nemira. Și mulți alții, din diverse domenii. Îi mai recomandă și echipa lor de specialiști tineri și entuziaști, gata să răspundă oricărei întrebări venite din partea clienților. Clienți printre care te poți număra și tu. Nu trebuie decât să intri pe site-ul lor, și să întrebi unul din specialiștii Ciel ce și cum. Restul va fi floare la ureche. Inclusiv tinutul contabilității afacerii tale. Vei putea ști, în orice moment, ce stoc de marfă ai, cum stai cu lichiditățile, ce-ți lipsește, ce ai în plus.

Bine, ce-ți lipsește știi și tu: Ciel Simplu, un program contabilitate gratuit. Da, există și soluții la coșmarul numit contabilitate. Nici măcar nu trebuie s-o cauți. Dacă citești asta… ai găsit-o deja. Iar dacă lași Ciel să se ocupe de contabilitatea ta, tu te poți concentra la cum să crești, să-ți dezvolți afacerea, cum s-o promovezi. Indiferent de domeniul în care activezi.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: