Nevoia de a-ți controla intimitatea începe de la ușă

Au trecut demult vremurile când musafirii, poftiți sau nepoftiți, își strigau gazdele din poartă. Sonerie, interfon și, mai nou, videointerfon. Cam asta a fost evoluția (bine, am sărit sistemele rudimentare) aparatelor  care ne informează dinainte cine urmează să ne calce pragul.

Cerere de asemenea minunății ale tehnologiei s-au născut din nevoia omului de a-și controla și proteja intimitatea. Iar intimitatea începe când închizi ușa în urma ta. În cazul în care stai la curte, poarta. Cum cererea există, oferta e pe măsură. La interfoane blocuri e din ce în ce mai diversificată. De la interfoane doar cu funcția de apel s-a ajuns la cele cu apel, deschiderea ușii și aprinderea luminii pe casa scării, volum reglabil al funcției de convorbire și multe alte chestii interesante.La videointerfon… yale elecromagnetice, monitorizare video, iluminare plus alte funcții.

Care este prețul pentru interfoane blocuri?

Pentru o estimare a costului aparaturii și instalării unui astfel de dispozitiv audio sau audio-video de control a accesului în locuința sau imobilului tău, poți folosi acest calculator de pe  electrainstal.ro , una din firmele care se ocupă cu furnizarea de aparatură specifică și instalarea acesteia. Selectezi localitatea, numărul de locuințe și etaje și… ai prețul. Acest calculator, in funcție de datele pe care le introduci, îți arată, în cazul clădirilor cu mai multe apartmente, prețul total dar și prețul pe apartament și rata lunară aferentă. Ceea ce te scutește pe tine , posibilul client, de surprize financiare neplăcute. Deși îți este calculat un cost estimativ, el este, de multe ori apropiat ca valoare de cel pe care-l vei plăti.

Videointerfon sau interfon?

Depinde de bugetul de care dispui și de mulți alți factori. Când vine vorba de intimitate însă, banii devin mai puțin importanți. Folosește acel calculator pentru ambele variante, compară prețutile și hotărăște singur cât poți și vrei să investești și în ce fel de sistem.La ambele vei beneficia de instalare promptă, garanție, instructaj de folosire, asistență și service pe toată durata contractului pe care l-ai semnat cu furnizorul de aparatură (și instalator, în același timp).

Firește, nu e obligatoriu să apelezi la Electrainstal, dar acel calculator mă îndeamnă să cred că transparența lor în materie de costuri e dovada seriozității și responsabilității cu care își tratează clienții și intimitatea acestora.

 

Reclame

Un comentariu

  1. […] Pentru ca stim cu totii ca nevoia de a-ti controla intimitatea incepe de la usa […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: