Copilul tău nu are bicicletă? Cumpără-i neapărat una

Dacă n-ați observat, se simte miros de primăvară. Gata cu bulgăreala, săniușul și statul la gura sobei. Asta în cazul în care nu cumva ați stat toată iarna cu nasul în telefoane sau tablete. Da, tu știi mai bine ce ai de făcut și cum îți petreci timul liber, ești adult și nu trebuie să-ți dea nimeni sfaturi. Dar dacă ai un copil, doi, cinci… nu uita că mișcarea în aer liber este esențială pentru  dezvoltarea lor fizică și psihică armonioasă.

Nu numai joaca și jocurile ajută. O simplă evadare din fața televizorului, o plimbare în parc, aerul curat (mai există oare așa ceva?), fac minuni pentru micuții noștri. Dacă punem în ecuație și o bicicletă… avem un copil fericit.

N-ai bicicletă pentru copilul tău? Aruncă un ochi pe sportaddict.ro , vei găsi ceva modele de biciclete copii ieftine, la preturi variate. Cu siguranță vei găsi una pe măsura bugetului tău.

De ce biciclete copii dhs? Cât costă o astfel de bicicletă?

Bine, întrebarea corectă ar fi fost: de ce bicicleta copii. Pentru că mersul pe bicicletă are beneficii multe. Pentru că toate studiile de specialitate indică această activitate, sport sau cum vreți să-i spunem, ca fiind cea mai ușor de  practicat și la îndemâna tuturor, inclusiv a copiilor. Pentru că mersul pe bicicletă e un mod bun pentru a consuma energia unui copil, dar și un mod bun de a-l scoate din casă, din fața calculatorului sau a televizorului. Caută biciclete dhs pentru copii , cumpără-i una copilului tău și te vei convinge singur. Nu-i neapărat nevoie să iei ultimul răcnet în materie de biciclete copii, deși în mod sigur asta vei face, ce părinte nu vrea ce-i mai nou și mai bun pentru copilul lui?. În mod sigur bucuria din ochii lui va estompa efortul financiar făcut. Nu, nu te gândi la cine-știe-ce preț. Adevărat, sunt unele scumpe, dar există și biciclete copii ieftine. Dar… nu-i așa că prețul nu contează, ci fericirea, sănătatea și  tonusul copilului tău?

Cum alegi, dintre miile de modele de dhs biciclete copii, pe cea potrivită copilului tău?

In primul rând, ai grijă la mărimea ei. Alege-o în funcție de vârsta copilului tău, de înălțimea și greutatea lui. O mărime nepotrivită va fi greu de utilizat și copilul, după câteva ture, n-o va mai vrea. Iar tu vei fi dat banii pe ea degeaba. Sunt multe criteriile. Nu ignora însă designul ei. Una arătoasă va fi preferată uneia de duzină. Mare atenție și la culoare, copii sunt mult mai sensibili la acest aspect decât adulții. Nu cumpăra una roz doar pentru că tu ai și fetiță și băiat și nu ai bani de două biciclete.

Sportaddict.ro este unul din magazinele online de unde poți achiziționa biciclete copii. Au modele suficient de multe, prețuri variate, deci ai de unde alege. Poți plăti în rate, cu cardul ori la livrare (prin curier, în 24-48 de ore), beneficiezi de 24 de luni de garanție. Ai suficiente motive să cumperi de la ei și nu de la buticul din colț. Dar… Tu decizi.

Orice bicicletă, indiferent de model, marcă sau preț, este o sursă de bucurie pentru copilul tău. Și un bun motiv de a-l scoate din casă cu voia lui. Care copil ar refuza să iasă la o plimbare cu așa bicicletă?

spirit-air-spirit_air_08714_500_m-enlarge

Hai afară, e primăvară!  Copilul tău nu are bicicletă? Cumpără-i neapărat una!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: