La ce te gândești când auzi cuvântul salopetă?

La ce te gândești când auzi cuvântul salotetă? La muncitorul plin de vopsea, la tractoristul mirosind a motorină și mânjit până la urechi de ulei și alte cele? Well… nu te mai gândi la ei. Gândește-te la niște femei sexi, în salopete de dama.

Exact așa, salopete de dama. Caută pe google salopete ocazie, vei rămâne uimit. Sau uite, dacă nu ai timp de căutări, îți spun eu unde să cauți : salopete online de la inpuff.ro  Nu prea au nimic de-a face cu cele ale tractoriștilor, nu?  Deși pun pariu că pe modelele alea ar fi arătat la fel de sexi 🙂 Una peste alta, găsești acolo niște modele… Oau! Numai bărbat să nu fii în preajma unei femei îmbrăcate în așa salopete ocazie.

Da, știu, toate vă îmbrăcați frumos ca să vă simțiți voi bine, nu pentru plăcerea ochilor de masculi. Și vă cumpărați tone de haine doar pentru suflețelul vostru, nu pentru a arăta bestial de frumoase și cochete întru zăpăcirea sexului masculin. Dar… dacă efectul e exact această zăpăcire, sunteți mândre de voi.  Să revenim… . Salopete online la prețuri bune găsiți la inpuff  E un must have, la fel cum e rochia neagră. O ai, ești, n-o ai, nu ești.

Fie că e din denim, din mătase, catifea sau din mai-știu-eu-ce, asigură-te că ai vel puțin o salopetă în garderoba ta. Sunt ușor de purtat, ușor de cumpărat, le găsești la prețuri bune. Vei scăpa, cel puțin pentru ziua în care o porți, de bătaia de cap cu asortatul. Ai grijă însă, alege-ți salopeta în funcție de personalitate. Nu-ți lua una prea decoltată dacă nu-i genul tău, oricât de tare te-ar tenta. Deși… știi ce? I-ați! Măcar pentru o oră, îndrăznește mai mult. Fii femeie. O femeie sexi, într-o salopetă care să-ți accentueze formele, senzualitatea, feminitatea. S-ar putea să-ți placă senzația. Și să-ți mai cumperi încă una.

salopeta-lunga-roz-cu-negru-1487347576-4

Poate e prea elegantă pentru tine? Dacă da… cu denimul nu dai greș niciodată.

salopeta-scurta-de-blugi-cu-bretele-1403012904-4

Cum? Prima e prea elegantă, a doua prea scurtă? Atunci intră tu și caută-ți pe site-ul inpuff, au o grămadă de modele, sigur găsești una care să-ți satisfacă exigențele 🙂

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: