Transportul spre aeroport o problemă? Nu și pe ruta Focșani-Otopeni!

Pleci (în concediu la muncă sau din orice alt motiv) din țară?

Drumul spre aeroport poate fi o problemă. Chiar dacă ai o mașină personală, fie că pleci pentru o săptămână sau trei ani, în mod sigur nu vei dori să-ți lași mașina în parcarea aeroportului. Soluția ar fi să apelezi la prieteni, cunoștințe, rude, care să te transporte pe tine și bagajul tău. Sau, cea mai la îndemână soluție (pentru a nu-ți crea obligații, pentru a evita vreun posibil refuz din varii motive) ar fi să apelezi la o firmă specializată în transporturi, care să te ducă până la aeroport. Există. Peste tot?

Hai să luăm exemplu Focșaniul. Curse Focsani-Otopeni sunt. Nu trebuie decât să intri pe transfero.ro, îți rezervi un loc intr-un microbuz Focsani aeroport Otopeni și, cu siguranță veți ajunge la timp, tu și bagajele tale, pentru a vă îmbarca. Nu-i nici costisitor, nu-i nici greu.

Cursa de tip transfer aeroport Focsani-Otopeni a fost doar un exemplu. Ești din Vaslui, Adjud, Panciu, Onesti, Tecuci, Focsani, Ramnicu Sarat, Buzau sau din apropierea acestora și ai nevoie de transport catre aeroportul Otopeni ?  Ai aceeași soluție de transfer aeroport ca și în cazul Focșaniului: transfero.ro.

Cât costă un bilet de microbuz Focsani aeroport Otopeni?

Cu siguranță mult mai puțin decât te-ar costa benzina, motorina și stresul deplasării cu mașina personală sau a vreunui prieten săritor în ajutorul tău. Concret, pentru transfer Focsani-Otopeni, pe site-ul amintit am văzut că prețul, pentru cele două ore și cincizeci de minute începe le la 2,99 euro. Asta în condițiile în care vei beneficia de tot confortul necesar pentru o călătorie plăcută și de ajungerea în siguranță și la timp la destinație.

Este o soluție fiabilă?

Da. Este. Și fiabilă, și sigură. În cazul vreunei defecțiuni a microbuzului, se asigură înlocuirea acestuia în cel mai scurt timp posibil. Ceea ce ar fi dacă nu imposibil măcar anevoios în cazul în care ai apela la o altă variantă de transport. Ești deacord cu mine? Eu zic să apelezi la serviciile lor cu încredere. Binențeles, și  transportul București-Focșani și București- celelalte destinații amintite este deasemeni asigurat de transfero.ro  Pentru că cine pleacă, oriunde ar pleca, întotdeauna se întoarce acasă!

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: