Ce fel de mobilă ar trebui să cumperi pentru dormitorul copilului tău

Tehnologia avansează cu așa viteză încât, probabil, într-un viitor apropiat, pentru a da un telefon, va trebui doar să vizualizezi mental persoana cu care vrei să vorbești. Singurul lucru care nu se va schimba prea curând este nevoia de odihnă a omului. Cum odihna este aproape sinonimă (sic!) cu somnul, iar pentru un somn ai neapărată nevoie de un pat, mobila de dormitor nu va dispărea.

Dacă tu, ca adult, poți dormi pe unde-apuci, pe vreo canapea cu arcurile sărite sau în vreun pat care scârțâie din toate încheiturile, la copii… . Bine, tu știi ce vrei să oferi copilului tău, ce poți să-i oferi. Oferta de mobila dormitor copii e suficient de diversificată încât să poți alege varianta cea mai convenabilă bugetului și spațiului de care dispui. Cum, uneori, spațiul ne dă mari bătăi de cap, paturile suprapuse și cele încorporate în pereți sunt o soluție foarte bună.

Ce fel de mobilă ar trebui să cumperi pentru dormitorul copilul tău?

Nu știi cam cum ai putea amenaja camera pentru ca ea să fie funcțională pentru doi ( sau trei copii, de ce nu?!) Iată ceva idei de amenajare care ți-ar putea fi de folos. Mobilier copii ieftin găsești. Dar dacă tot cauți, caută dormitoare copii care să se încadreze cât mai bine în camera pe care o vei amenaja. Asigură-te că nu vei ocupa prea mult spațiu, că vei lăsa copiilor oareșce libertate de mișcare. Deasemeni, ia în calcul și faptul că copii cresc iar tu, probabil, nu-ți permiți să schimbi mobila anual. Bine, asta nu înseamnă să cumperi, dacă ai un copil de doi ani, mobilier de dormitor potrivit nevoilor unui adolescent. Gândește pe termen mediu. Așadar, grijă la dimensiunile patului, la cum se va încadra în spațiul pe care-l ai, la nevoile copilului tău.

Găsești dormitoare copii ieftine și bune?

Binențeles că da! Caută și vei găsi. Caută să cumperi mobilier copii ieftin, dar nu uita de calitate. Dacă tot dai un ban, dă-l pe ceva trainic. Profită de oferte, de reduceri, de transport gratuit, de rate,  de tot ce poți pentru a cumpăra cât mai ieftin, dar nu face rabat la calitate. Iar dacă această calitate vine la pachet cu un design atrăgător, se cheamă că ești un cumpărător deștept 😉 Iar dacă nu-ți place ce găsești pe piață, există și varianta de a ți se face la comandă acea mobilă dormitor copii pe care-o tot visezi.Nimic nu-i prea greu. Ți-aș sugera să intri pe Kalenda.ro, au niște dormitoare interesante. Succes la cumpărături!

numlock_dormitor_copii

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: