Gospodarul își cumpără iarna car și vara sanie

E aproape imposibil să nu fi auzit zicala Gospodarul își cumpără iarna car și vara sanie.  Tu cum faci? Cumperi vara lucruri care-ți trebuiesc iarna?

Primăvara bate la ușă. Bate așa tare, că săraca iarnă pare că s-a pitit vremelnic. Mâine-poimâine trebuie să schimbăm încălțările mașinilor noastre, n-o să mai fie cazul s-o lăsăm în anvelope iarnă. Da, știu, e cam devreme să se fi terminat iarna, cu vremea imprevizibilă din ultimii ani nu poți ști cum va fi mâine. Pe prognoze nu te prea mai poți baza, iar carosabilul umed poate fi mai periculos decât vrem să credem. Și chiar dac-ar fi iarna trecută-gata, am putea proceda ca în zicala amintită. Asta pentru că prețul la anvelope sh iarna devine fix ca vremea, imprevizibil, în perioada în care șoferii se bulucesc să le schimbe toți în același timp. Ori, dacă prețul la anvelope iarnă nu suferă niscai modificări, te trezești că nu găsești pe nicăieri cauciucuri de iarna 195/60 r15.

Soluția pentru a nu fi într-una din cele două situații? Nu lăsa  pe mâine cumpăratul de anvelope sh iarna, cumpără-le din timp… sau la timp. E important ca vremea sau bugetul să nu stea în calea siguranței tale. Deci… pune în aplicare zicala.

Site-urile care vând anvelope au, în general, stocuri stabile, indiferent de anotimp. Cel puțin așa am văzut că se întâmplă pe premiumanvelope.ro  Dacă mai pui la socoteală că de la ei le poți cumpăra și în rate, că furnizează anvelope în toată țara încă din 2005, atât pentru persoane fizice cât și pentru firme, că la ei găsești de la anvelope de mici dimensiuni până la anvelope  industriale, agricole sau pentru 4×4… nu cred că mai trebuie să mai cauți și în alte părți. Dar tu ești adult, știi ce vrei și de unde vrei. Și mai ales când vrei. Dar nu mă pot abține să nu te sfătuiesc să faci achiziția de anvelope de iarna din timp. Pentru că timpul trece, și te vei trezi că îți trebuie urgent încălțări la mașină. Și dacă ai ajuns să pronunți acel urgent, mergi tot la premiumanvelope, nu vor întârzia cu furnizarea anvelopelor.Dă o fugă pe site, vezi ce și cum!

anvelope-iarna-195-65r15-kelly-winter-hp

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: