Scaunul și importanța lui

Azi vreau să vă spun câte ceva despre scaune. Cele pe care ne așezăm de câte ori avem unul în raza vizuală. In metrou, autobuz, la muncă, acasă. Oriunde ai merge, trebuie să existe un scaun. Fie că-i de birou, de sală de așteptare, de bar sau de bucătărie.

Că tot veni vorba de scaune de bucatarie, știți că ele sunt cele mai importante? Dacă în metrou sau într-o sală de așteptare poți sta în picioare, când manânci nu-i recomandabil. Bine, eu când spun scaun de bucătărie mă gândesc la scaunul pe care te așezi la masă, pentru a lua micul dejun, prânzul, cina. Există scaune lemn bucatarie, scaune pliante bucatarie, scaune de dining moderne.  Vei spune, poate, că nu prea contează cum e scaunul, important este să mănânci așezat pe ceva. Ei bine… nu prea-i așa.

Este important ca un scaun de bucătărie să fie comod

Chiar este important. Există scaune bucatarie moderne, pe care te așezi și mănânci relaxat. Și scaune pe care, imediat după primul fel, ești ințepenit. Până la desert îți blestemi zilele și pe cel care s-a gândit să cumpere un scaun rigid și numai bun de băgat în sobă (dacă-i din lemn). Un scaun dinning trebuie să fie neapărat comod. Nu doar frumos, cu design futurist sau asortat la culoare cu masa. Dar, dacă este și comod, și frumos, și asortat cu masa… se cheamă că ai făcut o achiziție deșteaptă.

Ce pret are un scaun de bucatarie bun?

Păi… confortul tău e neprețuit. Preturi la scaune bucatarie moderne  ai de la… până la. Depinde de ce-ți dorești. Tu știi cel mai bine câți bani ești dispus să cheltui pe un scaun. Depinde de model, de materialul din care este făcut, de design, de producător. Fiind un produs de folosință îndelungată, n-ar trebui să te gândești la pret, ci la calitate și utilitate. De ales, ai de unde. Există o mare varietate de prețuri și  de ales, ai de unde.

Ți-aș sugera să intri pe scauneonline.ro S-ar putea să te încânte ce vezi acolo. Și să și cumperi. Dacă nu știi ce anume vrei exact, îi poți contacta, iar ei îți pot da sugestii. Se pricep, crede-mă. Și la scaune, și la sfaturi!

 

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: