Vrei augumentare de buze? Mergi la dentist

Nu, nu glumesc. Am trăit s-o aud și pe-asta! Unde? În sala de așteptare a unei clinici stomatologice. Eu mă zvârcoleam de durere de măsele, iar distinsa doamnă colegă de canapea cu mine, îmi povestea că venise pentru augumentare buze cu acid hialuronic.

Mi-a trecut durerea și m-a umflat râsul. Pe bune? Augumentare buze la stomatologie?

Ei bine… da. Dar nu chiar la stomatologie stomatologie. Asta pentru că, în acea clinică stomatologică în care ne aflam exista și un centru de estetică facială. Deși eu nu știam, și poate nici voi, remodelarea buzelor la Clinica Stomatologica Trident se face de ceva timp. Și nu oricum, ci cu acid hialuronic, printr-un procedeu ușor de realizat și fără riscuri ( sau oricum, riscuri minime). Singurul inconvenient e că procedura trebuie repetată la 6-8 luni. De fapt, nici nu prea e un inconvenient, e mai degrabă de bine. Pentru cazul în care mărirea buzelor tale a fost o decizie proastă, poți sta liniștită, efectul dispare și buzele tale vor fi din nou cum ți le-a dat Mama Natură.

Cât costă? Pret marirea buzelor?

Prețul pentru mărirea buzelor ascilează între 800 și 1350 de lei, în funcție de cantitatea de acid hialuronic injectată. Având în vedere rezultatele… aș spune că, măcar odată în viată, trebuie să vezi cum ți-ar  sta cu buze mai pline, mai… tinere. Și pentru că efectele adverse sunt ca și inexistente, acidul hialuronic nefiind toxic și nici străin pentru organism (Acidul hialuronic este o componenta a tesului conjunctiv, alaturi de colagen si elastina, avand un rol esential in elasticitate pielii- de aici și dispariția efectului de mărire a buzelor, substanța introdusă se absoarbe în timp)

poza-2-pagina-acid-hialuronic

Prin injectarea cu acid hialuronic poți obține:

  • Ridicarea colutilor exterioare ale gurii
  • Conturarea buzelor si definirea formei naturale a acestora
  • Ridicarea liniei superioare a buzei de sus
  • Marirea buzei interioare
  • Augumentarea ambelor buze

Așa scrie pe site-ul clinicatrident.ro 

Iar  ei știu cel mai bine, nu fac asta de ieri-azi.

Această procedură nu este recomandată femeilor în perioada de sarcină, persoanelor cu alergii la anestezice și celor care suferă de herpes sau foliculită. Dacă nu te știi nici, nici, nici, ai liber la augumentare de buze.

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: