Accesoriile de baie. Cât de importante sunt?

Sunt foarte importante, sper că sunteți deacord cu mine. De la oglindă și până la colacul de WC, interiorul băii ar trebui să fie, nu numai practic ci și… intim.

Accesorii de baie găsești acum și online. Nu mai trebuie să bați magazinele, să explici vânzătorului de ce vrei tu, bărbat, un set accesorii baie roz, sau tu, femeie, accesorii baie maro. Și nici de ce cauți un pret mai mic sau un pret mai mare. Sau de ce-ți trebuie un dulap de lemn și nu un raft metalic.

Cât de sunt importante accesoriile de baie?

Având în vedere nu doar faptul că este locul unde te speli, ci și în care te poți relaxa, după o zi obositoare, într-o cadă plină cu spumă sau cu un simplu duș, accesoriile îți oferă acea intimitate relaxantă după care ai tânjit o zi întreagă. O simplă lumânare parfumată, un sufort de săpun, o carafă de baie sau orice altceva îți place, îți vor oferi senzația de acasa. Tu, goliciunea ta și baia prietenoasă. Tu, apa și… relaxarea.

Sunt accesoriile de baie utile?

Binențeles că sunt! Poate nu ai nevoie de un uscător de mâini, dar de un suport pentru prosoape, de o perdea pentru duș, un suport pentru hârtia igienică sau un suport pentru uscătorul de păr trebuie să ai. Sunt, deci, utile. Dar… pot fi și frumoase. Fie că le cumperi în seturi sau diferite, fă baia să fie locul în care, orice ai face, să nu te simți străin de lucrurile care te înconjoară.

Am citit undeva că singurul loc unde omul este el însuși este sala, camera sau cum vreți s-o numim, de baie. Și nu pentru faptul că acolo se dezbracă, nici pentru că acolo își face nevoile fiziologice, ci pentru că acolo nu te vede nimeni. Nu trebuie să zâmbești nimănui, nu trebuie să te comporți într-un anume fel. Nu te vede nimeni. Tu, în schimb, vezi. Te vezi pe tine așa cum puțini te știu. Având în vedere că goliciunea este… vulnerabilitate (nu vreau să generalizez dar…nu mă pot abține), te sfătuiesc să nu ignori accesoriile de baie. Estompează acea senzație de care-ți spuneam.

Pentru cazul în care optezi să cumperi accesorii de baie de pe site-ul Homex.ro, poți beneficia de livrare rapidă, garanție a calității produselor și retur gratuit al produselor, în cazul în care nu se potrivesc cu dorințele tale

carafa-şi-bol-sorina

 

Reclame

Un comentariu

  1. […] aceasta cât de curând. În goana după modele frumoase de oglinzi am dat şi peste un material cu sfaturi în privinţa accesoriilor mai mărunte. Şi eu cred că detaliile contează şi, repet, e […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: