Casa, oglinda personalității tale

Nu, nu mă refer nici la pereți, nici la ușa de la intrare, ci la felul cum ți-o aranjezi la interior. Mobila, tablouri, tapet și… ce mai ai tu pe-acolo, toate vor vorbi despre tine celor care-ți vor trece pragul.

Mobila de living moderna? Da!

Așa ar trebui, dacă nu vrei să se creadă despre tine că ai îmbătrânit înainte de vreme 🙂 Evident, mobila clasică are farmecul ei, cea cu aer învechit, la fel. Personal, ador stilul vintage, dar n-aș alege niciodată, pentru living o astfel de mobilă. Un living modern se mulează mult mai bine pe nevoia de confort, ocupă spațiu mai puțin decât cea clasică. În plus, aerul de modernism are, să recunoaștem, altă alură, mai tinerească, plăcută ochiului. În plus, ca pret, ai de unde alege, ceea ce nu s-ar întâmpla dacă ai opta pentru o mobilă veche, restaurată sau oricum ar fi ea.

Ce pret are un living modern?

De exemplu, mobila de living moderna Unican, din ce-am văzut eu, găsești și la 3500, și la 14000. Depinde de ce anume cauți, de cum vrei să-ți aranjezi livingul, de bugetul de care dispui. Bine, bugetul tău n-ar fi o problemă, la Unican poți comanda mobila sufragerie moderna și în funcție de banii de care dispui, ți se va face mobila exact așa cum o dorești. Nu prea știi ce vrei? Ai în următorul link  ceva idei de amenajare 🙂

De ce mobilă la comandă?

Pentru că se poate. Și pentru că ți-o poți face exact așa cum ai visat-o! Pătrată, rotundă, ovală (glumesc!) De ce ai alege mobila produsă în serie? Chiar vrei să ai canapeaua fix ca o jumătate din oraș? Dacă tot dai un ban, fă-o unică. Fii original, fii în pas cu moda, fii ursuz, frumos, exuberant, clasic, fii cum vrei! Și lasă mobila să fie oglinda personalității tale!

Există promoții? Discounturi?

Promoții sunt! Cum cei de la Unican sunt pe piață din 1998, dă-ți seama că știu să ofere și calitate, garanție și promoții, atât clienților noi cât și celor vechi.

Nu numai mobilă de libving moderna găsiți la ei, ci și dormitoare și bucătării. Deci… măcar de curiozitate, dacă ești în căutare de mobilă, mergi pe site-ul lor și întreabă-i cât, cum, când. S-ar putea să fie producătorul care va face mobila casei tale confortabilă. Și modernă.

DCF0249

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: