Hăinuțe pentru copii. De unde cumperi?

Dacă v-as spune cât se repede cresc copii, probabil, la unison, ați răspunde știm. Primul indiciu de că țâncul s-a inălțat ți-l dau hăinuțele. Rămân mici.

Ce fel de haine cumperi pentru copilul tău?

Presupun că, majoritatea părinților caută, în primul rând, calitate. Lucruri bune, din materiale nu numai estetice ci și care să nu dea alergii, să nu aibă cusături care să jeneze și, nu în ultimul rând, să fie pe placul copilului. Destul de dificil, nu-i așa? Este, mai ales că cei mici își doresc Ben 10, prințese, iar cei mai mărișori… să fie în pas cu moda. Tu, ca părinte… te uiți și la preț. Ești conștient, firește, că azi, o bluză, să spunem, îi vine perfect copilului tău dar peste 3 săptămâni este posibil ca mânecile să-i fie cam … scurte. Sau îi cumperi o geacă și ești sigur că în iarna următoare va fi numai bună de … nepurtat.

Hainele second hand, haine copii ieftine, o soluție?

Haine second hand găsești online. Haine ieftine pentru copii de la MyDressing.ro De la haine ieftine bebelusi, până la încălțăminte. Ca prețuri, ai de unde alege. Oferta la imbracaminte copii ieftina estemai mult decât generoasă, și cantitativ și calitativ.Pare o soluție bună achiziționarea de astfel de îmbrăcăminte, mai ales dacă ai 2-3 copii și bugetul nu-ți permite să le oferi lucruri noi, scumpe, purtabile un singur sezon (copilul crește, remember?).

Vrei Zara, Berska, Levis, Gap, Tom Tailor? Nu-ți face griji, au și haine de marcă, exact brandurile pe care le cauți. Fiecare produs este vreificat în prealabil, pentru ca tu, cumpărătorul, să nu ai surprize, și are garanție 30 de zile; deasemeni, îl poți returna dacă nu corespunde asteptărilor tale sau nu este corespunzător ca măsură.

jacheta-bleu-bergans-of-norway-4-5-ani-31754-10472

Jacheta din imagine costă 36 ron. Ori, hai să fim serioși, cam cât ai da pe ea, nouă? 200? Mai mult, sigur!

Poate ți-e jenă să cumperi copilului tău haine second hand. Nu te condamn în niciun fel dar… închipuieți că un văr, un vecin, un coleg ți-a dat-o pentru că nu-i mai venea copilului său. Nu-i cam același lucru? Ba da, e fix același! Și nu prea văd nicio rușine în asta, cât timp copilul tău este îmbrăcar decent, cu lucruri de calitate și curate. Cam asta e ideea, nu?

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: