Meseria, brățară de aur?

Poate fi brățară de aur. Depinde de meserie, de cât de tare îți face plăcere s-o practici, de salariu, de șefi. O grămadă de chestii de care depinde dacă-i brățară de aur, nu?

Astăzi e important ca jobul pe care-l ai să fie bine plătit. Să te știi în siguranță, să nu ai grija zilei de mâine, să lucrezi într-un ambient plăcut, să fii apreciat(ă) pentru ceea ce faci. Sună a videochat? Păi cam despre asta aveam intenția să vă spun. Să faci videochat online nu mai e demult nici rușinos, nici altfel. Pentru fete videochat înseamnă, de multe ori, o modalitate de a se întreține, de a-și continua studiile sau a-și susține financiar familia.

Să fim înțeleși, videochat nu înseamnă prostituție. Nu-ți vinzi corpul! Îți vinzi imaginea, așa cum o face un actor, un fotomodel, chiar și un politician. Da, te dezbraci? So? Nu te atinge nimeni. Nu ești deât tu și… cineva la celălalt colț al lumii. Videochat online se face de mulți ani, și n-am auzit ca vreuna din fetele care fac asta să fi pățit ceva. Nu pățești nimic dacă respecți regulile jocului, dacă ești angajtă cu contract, dacă firma la care lucrezi este una serioasă. E doar un alt job, doar că e mai bine plătit decât altele.

Unul din studiourile care caută fete videochat pentru videochat online este Glomour Srudio. Nu caută frumuseți cu alură de fotomodel. Fiecare femeie are frumusețea și farmecul ei. Dacă ești dezinvoltă din fire, sociabilă, dacă știi să te faci plăcută și ești ambițioasă, dacă-ți plac jocurile și poți fi seducătoare,atunci ai calitățile pe care ei le caută.  Poți, nu-i așa? Sigur poți, ești femeie! Nu ți-aam spus, dar principala condiție este să ai 18 ani. Vârsta la care, se presupune că știi ce vrei și răspunzi, din punc de vedere legal, pentru acțiunile tale. Pentru că GlamourStudio funcționează perfect legal și respectă, ca orice altă firmă, din orice domeniu, legea.

Dacă vrei, ești în stare să faci videochat online, contactează-i și îți vor spune ei mai multe. Asigură-te însă că asta îți dorești. N-o face constrânsă de ceva sau cineva. Fă-o pentru că așa vrei tu, și totul va fi în regulă 🙂

final-camera-1-1-refacuuutttt

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: