Anvelope 205 55 r16 . De unde le cumperi?

Despre cauciucuri v-am mai vorbit. Nu şi despre anvelope noi 205 55 R16 . Fie că eşti în căutare de anvelope iarnă 205 55 R16  sau de anvelope vară 205 55 R16 , la Acvila-Romania găseşti ambele variante.
Anvelopele, ştii bine, sunt foarte importante pentru maşina ta. Atât de importante încât nu ai voie să neglijezi să le schimbi dacă cele pe care le ai acum sunt uzate.
Gradul de uzură, cum îl măsori?
La cauciucuri  205/55 r16 sau de orice altă dimensiune, gradul de uzurã il afli măsurând adâncimea profilului. O anvelopă bună trebuie să aibă înălțimea profilului benzii de rulare de minim 1,6 mm.  Mai puțin de-atât înseamnă, în primul rând aderență scăzută, ceea ce, pe timpul iernii îți poate fi fatal. cum dealtfel este și la anvelopele de vară: risc de explozie, dar și de acvaplanare, dacă te confrunți cu carosabil umed. Nu te baza pe ochiul tãu de expert, nici pe „las’ cã mai merg un sezon”, inspectează-ți anvelopele periodic și schimbă-le cănd nu mai corespund din punct de vedere al uzurii.
Cât costã un set cauciucuri 205/55 r16 ?
Când e vorba de siguranța ta şi a celir care călătoresc cu tine, niciun preț nu poate fi prea mare. Un set anvelope iarna 205 55 r16 , de exemplu, Firestone, costă, la Acvila-Romania 1176 lei  (294lei/bucata-preț promoțional, prețul normal fiind 332lei/bucata). Nu spun nici că-s ieftine, nici vă-s scumpe dar, cumpărând de la ei, beneficiezi de garanție a calității de 24 de luni şi transport gratuit pentru București și Ilfov. la asta se adaugă și avantajul că ai la dispoziție 30 de zile pentru a te răzgândi.
Binențeles, sunt mii de firme care vând anvelopeiarna 205 55 r16  şi anvelopevara 205 55 r16  dar îți recomand să le cumperi de la un dealer serios, care îşi respectă clienții şi oferă acestora produse de cea mai bună calitate.

anvelope-firestone-winterhawk-2-2055516

Arată bine, nu? Mai că-ți vine să cumperi acum! Păi… intră și cumpără. Comanzi online (non-stop) sau, dacă ai nevoie de îndrumare, telefonic, de luni până vineri între 9-17.

La Acvila-România găsești cam toate dimensiunile posibile la anvelope, de la anvelope pentru autoturisme până la anvelope de camioane și pentru utilaje agroindustriale, Așa că, orice fel de cauciuc ai căuta, ei îl au!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: