Companii de succes. De la 7 la 800 de angajați, doar câțiva pași

teamnet

Grupul Teamnet International  împlinește anul acesta 15 ani de activitate. Vârstă frumoasă, aș zice! Dar cine, ce este , încotro mergeTeamnet?

Bogdan Padiu, CEO Teamnet Group:

„Planurile de viitor se axează pe dezvoltarea internaţională, pe replicarea proiectelor de succes pe care le-am livrat aici. Avem proiecte în ţări precum Serbia, Turcia, Croaţia sau Macedonia. În România, lipseşte această cultură a extinderii în afara ţării. Acest lucru trebuie să se schimbe“

Frumoase planuri, dacă avem în vedere că Teamnet Romania a pornit pe drumul internațional dintr-un apartament de bloc acum 15 ani, iar acum este prezent în șapte tări (printre care Belgia și Elveția) și are în plan, până la sfârsitul anului, intrarea pe piața din Emiratele Arabe Unite, plus încă încă o subsidiară în Turcia.

Totuși, cu ce se ocupă Teamnet Internațional?

Integrare de sisteme IT. Acesta este domeniul lor de activitate. După România, cea mai mare piață pentru Teamnet Internațional este Turcia, tară, conform spuselor lui Bogdan Padiu, cu un potențial bun, unde Teamnet va pune accent pe managementul crizei și siguranța publică.  EmerGIS, EmerSIM sau EmerCONF – o suită integrată marca Teamnet dedicată situațiilor de urgență, este deja implementată de ei în mai multe țări. Grupul este, deasemeni, implicat cercetare și dezvoltare  de tehnologii inovatoare, cum ar fi proiectele Amitran şi Smartcem, în căutarea de soluții pentru optimizarea emisiilor de dioxid ce carbon ale vehiculelor. Alt domeniu în care compania Teamnet  se dezvoltă este cel de e-Goverment.

Având ca parteneri de nădejde pe Oracle, Microsoft, Fujitsu, Bitdefender, Nec, proiectele în care se implică Teamnet par a fi destinate succesului. Iar clienții din portofoliul (printre care și Romatsa, Apele Române, Aeroportul Internațional Henri Coandă, ANAF, Electrica, Hidroelectreica și mulți alții), care îi recomandă ca fiind cei mai buni în implementarea și integrarea de sisteme IT, sunt dovada că Teamnet Internațional își va reuși să pună în practică toate proiectele în care este deja implicat sau intenționează să le pună în practică.

În anul 2001, Teamnet avea 7 angajați. În 2015, 800. Ce anume i-a adus laolaltă pe cei 800 de oameni?  Ce anume îi motivează să pună umărul la dezvoltarea companiei? În ce cred ei?Cred în implicare, inteligență, evoluție, muncă în echipă.

generica

 

 

 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: