Între tine şi un somn odihnitor stă o saltea bună

Când dormi într-un pat străin şi te trezeşti cu dureri de toate felurile şi mai obosit decât te-ai culcat, nu-i grav. Când pățeşti asta la tine acasă… n-ai nicio scuză. Saltele de pat ieftine nu te poți plânge că nu sunt. E plină piața. Poți opta pentru una de import, dar poți alege şi o saltea ieftină şi bună produsă la noi. Da, şi noi, românii, am învățat, în ultimii ani, să cumpărăm produse romanesti. Şi tot în ultimii ani am descoperit că nu tot ce e scump este neapărat şi bun. Despre saltele vā pot spune multe. Dar, voi, cu siguranță,  ştiți de ce aveți nevoie mai bine decât mine. Dar ştiți cum s-o alegeți pentru a nu regreta, mai apoi?

Cum alegi o saltea de pat?

Primul lucru pe care trebuie să-l ai în vedere când cumperi o saltea pat este calitatea. Apoi, dimensiunea. Da, dimensiunea este foatre importantă, asta dacă nu cumva vrei să dormi cu picioarele atârnate în aer, pe podea sau pe pereți. Apoi prețul şi, de ce nu, producătorul. Nu am intenția să bat apa în piuă, dar… revin, v-aş sfătui să optați pentru produse romanesti.

De ce saltea ieftina? De ce să-ți schimbi salteaua?

Pentru că salteaua n-o prea poți spăla. Şi nici nu văd pe nimeni cărând-o în spate pentru a merge cu ea la un centru specializat. Dacă or fi existând astfel de centre, n-am idee.  Ori, în timp, o saltea pat  ba se pătează (transpirație, cafeaua de dimineață, etc) ba adună praf. Nu-i suficient să schimbi cearşafurile cu regularitate. O dată la câțiva ani, încearcă să schimbi şi salteaua. Acarienii, uzura, un model mai bun, un tip de saltea nou- iată niște motive suficient de bune ca să o schimbi.

Cât înseamnă, în bani, o saltea ieftină? Ce prețuri au saltelele?

Sincer, depinde de plinul  buzunarul tău. Dacă vrei o saltea din spumă, aceasta nu va fi la fel de ieftină ca una cu arcuri. La fel și dacă optezi pentru una ortopedică. Depinde de ce  fel de saltea cauți, deci. Pe site-ul maderomania.ro trebui să găsești o saltea bună. Prețuri? Între câteva sute de lei și … mai multe sute de lei. Mergi pe site și aruncă o privire, poate vei găsi ceva potrivit patului și somnului tău.

saltea

Foto: Ideal Memory Saltea Bonel 140×200 28cm- 1087lei

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: