De ce LED şi nu clasicul bec?

De ce LED şi nu clasicul bec?

Pentru că LED-ul e mai bun. Vă pot enumera multiple beneficii, probabil ştiți şi voi câteva. Printre ele, fără să intrăm în detalii tehnice, v-aş aminti, dintre acele multiple beneficii, faptul că, de exemplu, un proiector LED de calitate nu emite căldură, are o durată de viață mult mai mare decât un bec normal (undeva în jur de 30000 de ore, ceea ce înseamnă ani, la o utilizare de câteva ore pe zi), un consum de energie electrică redus cu până la 85% în comparație cu clasicul bec, plus un grad de poluare scăzut. Atenție, vorbim de LED-uri de calitate, nu de chinezării făcute între două porturi.

Este un proiector LED de calitate mai scump decât un bec clasic? 

Da. Gândeşte-te însă la avantaje. Pune în balanță beneficiile pe termen lung aduse de un proiector LED, de exemplu, şi prețul pe care-l plăteşti la achiziție. Vei vedea că aceste corpuri de iluminat interior sau pentru exterior nu ți se vor mai părea scumpe.

De unde poți cumpăra corpuri de iluminat interior?

La o simplă căutare magazin leduri Bucuresti găseşti mai multe decât ți-ar trebui vreodată. Pe magicLED.ro, de exemplu, ai de unde alege. Găsești de la becuri până la proiectoare, reflectoare, tuburi, panouri, toate cu LED.

proiector-led-cob-8w-alb-cald-nou-2-600x451

Un proiector Led ca cel din fotografia de mai sus, cu o putere de 8W (echivalentul a 20W la becul incandescent), costă, pe magicLED.ro 70 de lei. Are carcasă din pulbere turnată sub presiune și dimensiune de încastrare de 90mm.  Și nu e singurul tip de proiector pe care-l găsiți la ei. Variată au și oferta la panouri, dacă ai un magazin, casă, birou, depozit și vrei ca spațiul să beneficieze de o lumină fără fluctuații (componente Bridgelux, Philips, Citizen, Samsung,  Tridonic, Sharp) , panourile LED sunt cele de care ai nevoie. Pe lângă durata mare de viață, printre acele multiple beneficii de care vă vorbeam la început este că aceste panouri, grație becurilor Led, nu se încălzesc și nu necesită întreținere pe durata funcționării.

Cauți corpuri de luminat interior? Cauți magazin leduri București? MagicLed.ro este cel spre care te îndrum. Poate tu vrei să cumperi din altă parte. Nu-i bai, dar aruncă-ți un ochi pe site-ul de care-ți spun, cine știe, poate vei găsi ce cauți.

 

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: