Care este cel mai convenabil mod de transfer la aeroport

Nu toți avem mașini personale. Dar majoritatea dintre noi călătorim, des sau ocazional, cu avionul. Ok… . Să presupunem că avem mașină personală și plecăm într-o călătorie pentru câteva zile cu avionul spre… unde vreți voi. Mergem până la aeroport cu mașina. Și? O lăsăm în parcarea aeroportului până ne întoarcem? Nu-i o opțiune prea convenabilă, crede-mă. O să dai pe parcare mai mult decât ai dat pe biletul de avion. Nici să apelezi la un sofer de împrumut nu-i o idee prea bună, plătești benzina dus-întors, deși tu doar te duci. Oricum ai da-o, ieși în pierdere. Și atunci… care-i cel mai convenabil mod de transfer la aeroport?

Există firme specializate care asigură transfer aeroport la pret avantajos.  Adică te iau frumușel din orașul din care ești, cu tot cu bagaje, și te lasă-n ușa aeroportului, asta înseamnă transfer aeroport. Transfero, de exemplu, una din puținele firme care se ocupă cu așa ceva, are parcul auto dotat pentru transport aeroport cu peste 80 de vehicule de la 7 la 55 de locuri. Și destinații de plecare/sosire  în Focșani, Galați, Brăila, Vaslui, Oradea, Satu Mare, Zalău, Bistrița și multe altele.  Biletele le puteți rezerva online, pe site-ul lor, prețurile sunt mai mult decât acceptabile. Din ce știu eu, deocamdată au curse pentru aeroportul din Otopeni și cel din Cluj, dar nu cred că ar fi bai, dacă cumva plecați/veniți din alt aeroport, să-i întrebați dacă vă pot ajuta, au și un serviciu de rent-a-car, (închirieri auto Focșani, închirieri auto Galați), așa că s-ar putea să vă rezolve problema cu transporul către alte aeroporturi.

Cât costă?

Păi… m-am folosit un pic de calculatorul de pe site. Un bilet pentru transport aeroport pe ruta  Otopeni-Bârlad costă fix 18 euro. Dacă vreți dus-întors (există și această posibilitate, să alegeți data la care vă intoarceți) vă va costa 31 euro. De la otopeni la Mangalia,90 de lei. De la Baia Mare până la Cluj-Napoca, între 9 și 11 euro dus (în funcție de oră) și 16-20 de euro dus-întors. Acum… comparați voi singurei. Cât v-ar costa trenul între destinațiile amintite? Câtă benzină ați consuma cu mașina proprie? Eu nu vă mai spun decât că au o experiență de trei ani și un pic peste o sută de mii de clienți mulțumiți. zic ei. Și dacă zic, îi cred!

harta3d transfero

 

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: