De ce să cumperi online materiale de construcții

Te-apuci de renovat. O cameră, șapte, nu prea contează. O să ai nevoie de inșpe placi de rigips, poliestiren, vopsea lavabila plus alte-alea. Alte-alea, în funcție de ce vrei să faci, de suprafața de renovat, de meseriaș, de cât de tare plouă afară și alți factori care nu prea au legătură cu vreo renovare.

Începi cu planul. Apoi… te uiți pe la prețurile din magazine. Între timp, cauți și un meseriaș-doi. Întrebi un prieten (nu așa facem toți?), ți-l recomandă pe Gică, Ion, Vasile, vine respectivul la fața locului, se scarpină după ureche, se mai scarpină  o dată și începe să-ți facă lista cu produsele: poliestiren expandat, hidroizolație acoperiș, plăci de rigips, bere, un mic la prânz. Berea și micii știi de unde-i cumperi, ai mai luat și alaltăieri și acum trei săptămâni (nu ți-ai permis mai des pentru că strângeai bani pentru renovarea casei), dar de unde cumperi materialele de construcție? Gică (Vasile, Ion) îți zice să iei din cutare loc (au de toate mai puțin poliestiren expandat și lavabila interior dar nu-i bai (zice tot el) alea le iei din magazinul X (tu deja te vezi cărând în cârcă ciment și hidroizolație), iar hidroizolatie acoperis (adaugă repede Vasile, ca să nu-i leșini la picioare înainte să-ți fi spus tot) o cumperi din marginea orașului, e un depozit special de așa ceva.

Ești pe punctul de a renunța. N-ai nici timp, nici chef de alergat prin douăj de magazine, să-i lași bani pe mână lui Gică nu pare o idee prea bună, nu toate magazinele oferă transport, tu n-ai masină de tăvălit prin toate fundăturile pentru găsirea de materiale.

Soluția salvatoare? Magazin online materiale de constructii. Asta ți-o spune tot Vasile, după ce te-a adus în pragul de a renunta la renovare. nu vrea să te piardă de client, deși lui i-ar fi convenit orice altă variantă. La Macostore ai transport gratuit oriunde în țară pentru comenzi mai mari de 1400 de lei. Comanda online, plata online, prin transfer bancar sau depunere în numerar. Și dacă cumva Vasile (Ion, Gică) ți se pare cam… amator, tot la Macostore poți găsi o echipă care să-ți facă și lucrarea pe care o plănuiești.

Vezi, nu-i greu deloc! Poți avea ziduri perfecte, acoperiș bun și confort fără prea multă bătaie de cap. Spor la renovare!

Blochet ipsos nut feder-158-377246

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: