Masajul… altfel decât clasic

Tensiunea acumulată în timp face rău psihicului, asta știm cu toții. Fie că vorbim de stres sau de de oboseală fizică, beneficiile unui masaj bine făcut sunt nenumărate. Dacă ești o persoană dezinhibată, dacă și jumătatea ta e la fel, îți propun să încerci un altfel de masaj: masaj cuplu la salon velvet.  Da, e un salon de masaj erotic în Bucuresti. nu-mi spune că nu știai că există așa ceva sau că n-ai avut niciodată vreo fantezie cu o don’șoară cu forme… bine definite și la vedere, care-ți face ce nevasta nu are habar!

Să ne simțim bine e unul dintre scopurile noastre în viață. Mâncăm, bem, ne cumpărăm case, mașini, mergem în concedii. Facem totul pentru confortul nostru. Te împerechezi (a se citi căsătorești) tot pentru confort. Doar n-o să mănânci, bei, plimbi singur toată viața. În doi e mai bine, mai ușor. În doi, scopurile sunt mai ușor de atins. Împarți sarcinile, greutățile, bucuriile. Ș-atunci, de ce n-ai împărți cu consoarta și fanteziile tale? Ia-o de mână și du-o la un salon de masaj erotic in Bucuresti. Mno, poate la început va fi șocată. Dar s-ar putea să devină curioasă, cu siguranță și ea are fantezii, altele decât alea cu tine fără bere și prieteni enervanți. Și, într-un final, va căuta cu tastatura proprie masaj cuplu Bucuresti. Pentru că și ea e la fel de tensionată ca tine.

Vă luați inimile în dinți și vă faceți o programare. Intrați speriați. Nu prea știți ce înseamnă, dacă ați ales bine  salonul atunci când google, generos, v-a indicat un salon masaj erotic Bucuresti discret amplasat. De ieșit, ieșiți un pic buimaci, zâmbitori și grăbiți. Și, amândoi, și tu și consoarta, cu gândul la dormitorul vostru. Pentru că ce-ați făcut voi în salonul ăla v-a aprins și mai tare imaginația și v-a stârnit ceva pofte, altele decât de-o ciorbă si un mic.

Să ne simțim bine nu înseamnă doar mâncat, băut, strâns bunuri. Înseamnă și relaxare. Masajul erotic în cuplu poate fi o modalitate prin care poți obține acea relaxare. Încearc-o, s-ar putea să-ți placă mai mult decât crezi. Mai ales dacă dai peste un salon bine amplasat și amenajat, cu prețuri… bune, cu fete drăguțe și care știu ce fac.

min_couple-erotic-massag-58a97498dbdc4

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: