”Acasă” poate însemna și o locuință închiriată

De oriunde ai veni, oriunde ai merge, într-un final, cu toții ajungem acasă. Ai sau nu o casă a ta, undeva trebuie să ai un acasă. Cum vremurile-s grele, cum cumpărarea unei locuințe este un lux pe care foarte puțini și-l permit, acasă poate însemna și o locuință închiriată. Oferta la inchiriere apartamente e una destul de bogată.  Sunt zeci de mii de anunțuri pe internet, pentru toate colțurile țării. Trebuie doar să știi ce vrei și unde să cauți.

De ce  închiriezi un apartament sau garsonieră?

Pentru că la un moment dat, statul cu părinții devine incomod. Nu mai ai nici 16 ani,  vrei o viață a ta, vrei libertate, vrei drumul tău în viață. Sau pentru că ți-ai găsit serviciu în alt oraș, studiezi în celălalt capăt de țară și naveta nu e o obțiune bună. Sau pentru că tu și perechea ta, căutați intimitate. Oricare ți-ar fi motivul, inchirierea unei locuințe pe care s-o numești pentru un timp mai scurt sau mai lung acasă este, uneori, singura cale de a obține ce-ți dorești.

Unde cauți?

Ca să stai cu chirie în garsoniera trebuie mai întâi s-o găsești. Iar asta n-ar trebui să fie prea greu, internetul e plin de anunțuri imobiliare. De exemplu, am găsit 14891 de anunturi pe Storia.ro  Care mai de care mai interesante. Mă gândesc că, din astea 14891 de apartamente de închiriat (dacă cumva cauți garsoniere de închiriat sunt și de-astea , suficiente) câteva dintre ele ar trebui să corespundă cerințelor tale.  De acord cu tine, unele probabil se repetă, altele sunt prea scumpe, unele nu-s în orașul în care vrei tu, altele nu-s dotate cum ți-ai dori. Dar, căutând, e imposibil să nu găsești ceva care să se muleze pe exigența și bugetul tău. V-am dat exemplu Storia.ro pentru că e un site ușor de utilizat și poți căuta pe el în funcție de preț, zonă, oraș și număr de camere. Am văzut la apartamente de inchiriat  la munte, la mare, cu ziua, cu luna, în regim hotelier, centrale și la periferie, mobilate și goale, de închiriat direct de la proprietar sau prin agenții imobiliare. Și garsoniere de inchiriat la fel. Deci… n-ar trebui să fie prea greu. Succes în căutări!

3349281_1_1280x1024_inchiriez-apartament-2-camere-podgoria-etaj-2-200-euro-arad-_rev001 (1)

 

 

 

 

 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: