Să fii model de videochat nu mai e de mult timp o rușine

Da, nu mai e o rușine. Să fii model de videochat este o ocupație ca oricare alta. Dacă nu cumva mai bine plătită decât multe altele. Cu program bine stabilit, cu salariu, cu avantaje. Mai nou (sau a fost de la începuturi?), poate fi și o sursă de venit suplimentară, dacă ai în vedere că se practică angajări pentru  videochat part time.

De ce nu mai e o rușine să fii model de videochat?

  • Pentru că sunt mii de fete (și nu numai) care fac asta.
  • Pentru că este o activitate legală (legea 196/2003)
  • Pentru că activitatea este răsplătită corespunzător
  • Pentru că nimeni nu obligă pe nimeni să facă ceva contrar propriei voințe
  • Pentru că condițiile de desfășurare ale acestei activități sunt, în majoritatea studiourilor, excelente

Dacă ți-a răsărit întrebarea cum pot să fac videochat, e simplu: faci exact ce-ai face pentru obținerea oricărui alt job: trimiți un cv, aștepți să fii sunată, mergi la interviu, dacă ești potrivită activității ți se oferă un post, training, consiliere și… cam atât. Nu e nimic complicat. Dacă știi ce vrei și dacă chiar vrei să lucrezi într-un studio videochat deși știi puțin  despre ce se întâmplă pe-acolo, te vor ajuta să înveți, să-ți dezvolți abilitățile necesare unei astfel de activități. Și, în timp, vei vedea și avantajele unui astfel de job:

  1. bani
  2. mediu de lucru sigur
  3. program flexibil

Nu, să fii model de videochat nu este o rușine. Să încerci să-ți rotunjești veniturile nu este o rușine. Este rușine să furi, să omori, să înșeli. În videochat nimeni nu înșeală pe nimeni. Tu ești într-o parte a monitorului, clientul în cealaltă. Tu vinzi o iluzie, cumpărătorul e perfect conștient de asta și plătește pentru ea. Nu ești obligată să faci nimic din ce nu vrei, la terminarea programului te întorci acasă neatinsă de cineva. Tu muncești, studioul plătește. Cam unde ar fi rușinea? A, poate există o rușine, aceea că poți câștiga lunar mai mult decât un profesor, un medic, sau amândoi la un loc. Dar asta n-ar trebui să fie rușinea ta, ci a celor care le subestimează munca. Angajează-te ca model de videochat, dacă asta vrei!

feelinghome2

 

 

 

Reclame

Un comentariu

  1. […] Asadar, alegand un job in acest domeniu ( videochat), dispar problemele de natura financiara, povara de pe umerii parintilor, in anii studentiei, fiind cu mult mai mica. A desfasura activitatea de model, intr-un studio de videochat, e placuta, aduce un venit bunicel si sa fii model de videochat nu e o rusine. […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: