Apartamentele noi, o opțiune bună dacă vrei spațiu bine compartimentat

Una dintre cele mai căutate chestii pe google.ro este sintagma apartamente de vanzare bucuresti 3 camere. Totuși, nu vă gândiți că românii au făcut vreo pasiune pentru cutiile de chibrituri compartimentate în 3 încăperi. Nu, nu le caută de dragul de-a avea trei, patru sau mai multe uși, ci pentru că le sunt necesare. Dacă le-ar căuta de dragul de-a avea la dispoziție un spațiu generos și o compartimentare inteligentă a acelui spațiu, ar căuta pe Google apartament 3 camere de la Nusco Citta Rezidential Park

Vă aud deja: aaa, astea-s scumpe, nu vezi că scrie rezidențial acolo? Dar voi ați văzut schița vreunui apartament de acolo? Ați întrebat cât costă? De unde știți că-s scumpe?

prez_H_var_modif-1024x724

Asta-i doar una din variantele disponibile, mie îmi face cu ochiul  terasa. Voi… nu știu ce căutați dar ați putea îndrăzni, dacă sunteți în căutare de apartamente 3 camere bucuresti, nu ezitați să cereți mai multe detalii despre apartamente de la de la Nusco Citta. Dacă aveți în vedere că puteți achiziționa de la ei apartamente noi cu 3 camere folosind ca soluții de finanțare prima casă, credit ipotecar sau surse de finanțare proprii… n-ar mai trebui să stai pe gânduri. Bine, dacă nu-ți dorești un apartament cu trei camere, nou, cu încălzire prin pardoseală, cu obiecte sanitare de cea mai bună calitate și finisaj interior mișto… nah, nu te deranja să-i cauți, ei n-au decât de-astea. Au și cu două camere, dar tot așa, noi și bine dotate și cu eficiență energetică maximă, izolate fonic și placări ceramice faine.  Cam așa arată schița unuia:

prez_D_var_modif-1024x724

Nașpa, ăh? Ditai livingul, terasă hol… . Eu zic să stai tu cuminte, caută de-alea în blocuri de-o seamă cu bunica ta, apucă-te de spart, găurit și demolat pereți, bagă o căruță de bani în renovarea lui și roagă-te dimineața, la prânz și seara să nu se spargă vreo țeavă ruginită la vecinul de sus ca să n-o iei de la cap cu renovarea și căruța de bani.

Sau… Programează-ți, totuși, o vizionare la Nusco,  poate căruța aia cu bani o dai pe ceva bun! E simplu: te duci, vezi, cumperi, te muți. Și simți că ți-ai luat o casă pe care o poți numi, fără rețineri, acasă.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: