Autocolant personalizat. Vrei unul bine făcut dar nu stii cine ți-l poate face?

Vara fără ochelari de soare este, pentru ochi, boală curată. Bine, depinde de ochelari, putem avea și reversul. Unii de bună calitate protejează vederea. Sau îți feresc privirea de ochi iscoditori. La fel cum face și o folie autocolanta pentru geamuri, poate proteja de privirile indiscrete sau… da un plus de imagine afacerii tale. Același lucru, un plus de imagine, îl poate aduce și un autocolant personalizat pe headprint.ro

Dacă reclama e sufletul comerțului,  atunci nu-ți neglija sufletul. Cea mai bună reclamă este aceea care este bine amplasată. În loc vizibil, ușor de reperat, ușor de recunoscut. Pentru ast ți-aș recomanda un autocolant auto. O reclamă care se deplasează odată cu tine. Pentru care nu plătești nici taxă de amplasare, nici altceva. Plătești doar pentru personalizare mașina. Și te alegi cu o reclamă pe care o poți amplasa exact acolo unde vrei. Indiferent ce vrei să înfățișeze acel autocolant masina, fie că e sigla firmei, adresă de contact, o imagine sugestivă pentru afacerea ta sau orice altceva îți trece prin cap, la headprint o vei avea exact cum ți-o dorești, pentru că ei printeaza la rezolutie super photo specială pentru exterior. Bine, asta nu înseamnă că, dacă vrei autocolante pentru mobilă le e imposibil să facă. Dimpotrivă, puteți comanda la ei și autocolante pentru pereți (fototapet).

Cât poate costa un autocolant auto?

Depinde de materialul pe care-l vrei, depinde de mărimea autocolantului, de grafică etc. Orientativ, pe site-ul de care-ți zic ai un calculator de prețuri cu ajutorul căruia poți obține un cost estimativ, pentru a ști la ce să te aștepți. Totuși, cred că e mai important să ai în vedere, în primul rând, beneficiile unui autocolant masina. Vei ajunge la concluzia că prețul plătit pentru o autocolantare este o investiție bună pentru imaginea afacerii tale.

De ce Headprint.ro?

Pentru că au în spate o experiență de 10 ani și sunt familiarizați cu tot ce înseamnă print publicitar și colantare de orice fel. Pentru că sunt producători, nu intermediari. Și pentru că veți beneficia de garanția că vei obține exact ce ai cerut. Iar dacă nu prea știi ce vrei, îți pot oferi și ceva idei.

cutter-plotter-thumb

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: