Este grea alegerea unui cadou corporate?

Aveți idee cât mai e până la Crăciun? Nu de alta, dar… mi-e dor de cadouri. Nu, nu de dat, nu vă faceți iluzii, ci de primit. În mai toți anii primesc tot felul de mărunțișuri, de la haine până la accesorii pe care le port o vreme și apoi uit de ele prin diverse cutiuțe.  Asta din partea prietenilor. De la serviciu, în toți anii, de Crăciun, primesc două-trei sticle cu vin (de ce naiba, habar n-am!). Atât. Nu tu o amărâtă de felicitare, nu tu o bombonică, nimic! Doar sticlele. Nu, n-am nimic împotriva vinului. Îmi place, mai ales dacă-i roșu și demisec. Ce mă enervează când il primesc e că-i pus într-o pungă ieftină, de-aia de supermarket.  Și în fiecare an când primesc ”cadoul” mă gândesc că șefii mei n-au aflat că sunt firme care comercializează coșuri cadou corporate la un preț special.

Voi știți ce-i acela un cos cadou corporate?

E un mix de produse ( cafea, bomboane, vin, ciocolată, flori etc) așezate frumușel într-un ambalaj decent (coș sau pungă specială pentru cadouri) care se oferă în diverse ocazii partenerilor de afaceri sau angajaților. Parteneri și angajați care-și vor aduce aminte de tine cu plăcere. Bine, asta depinde un pic și de tine, dacă le pui într-o punguță de cadouri drăguțică o pereche de ciorapi ș-o ciungă, închipuie-ți că îi vei impresiona dar… în sensul greșit. Nu te pricepi să cumperi, să încropești un astfel de cos corporate? Nu-ți face griji, Măritul Internet are soluții excelente: poți cumpăra cosuri cadou business și cosuri business personalizate gata făcute și gândite în așa fel încât să ieși alb ca laptele din situații… dificile, să zicem. Pentru că, da, nu numai de Crăciun și de Paști poți oferi astfel de cadouri, ci cu orice alt fel de altă ocazie. Ai un partener străin și vrei să-l impresionezi? Poți opta o variantă de ”coș” cu produse tradiționale românești. Ai un partener fițos, greu de mulțumit? Oferă-i un coș de lux.

cos-cadou-corporate-craciun-T04-Gusturi-Autentice cos-cadou-corporate-craciun-C60-Special-Treats

Mă rog, nu știu dacă vă arăt fix cadourile ideale dar, pe debonaire.ro veți găsi zeci de variante din care să alegeți. Și este aproape imposibil ca, dintre aceste zeci de variante, să nu vă fie pe plac cel puțin unu. Dacă cumva vă trebuiesc mai multe astfel de pachete (în cazul în care le oferiți angajaților cu sigurantă nu veți dori să faceți discriminări, asta pentru liniștea dumneavoastră de șef) pe Debonaire.ro puteți obține un preț special, în funcție de valoarea comenzii pe care o faceți. Ei, cum sună? Mai este grea alegerea unui cadou corporate?

 

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: