Împrumuturile online rapide, între mit și adevăr

”Două lucruri nu se pot în lumea aceasta: negustori fără credit şi politică fără ceartă.”

Nu știu exact cine a spus asta dar, trebuie să recunoaștem că… cam are dreptate. Din fericire, în zilele noastre e aproape banal să contractezi un credit. O poți face simplu, uneori extrasimplu, dacă optezi pentru un credit online rapid de la extrasimplu.ro

Indiferent de genul creditului la care s-a referit autorul citatului de mai sus, fie că ești negustor sau pur și simplu un om cu portofelul gol și cu o nevoie acută de ceva bănuți, să faci un imprumut online rapid nu-i nici greu, nici grav. Nu ți se cer teancuri de acte, nu trebuie să ai giranți Luna de pe cer și nu trebuie să afle tot neamul tău până la a șaptea spiță. Pentru o sumă între 200 și 2000 de lei sunt suficienți trei pași: aplici, ți se aprobă, ridici banii.

Împrumuturile online rapide, între mit și adevăr.  Cât știi despre credite online urgente?

1.Dobânda la credite rapide online este mare

Nu este mai mare decât în alte părți! Dobânda este fixă, o afli de la bun început, depinde de tine să plătești doar acea dobândă, nu și penalizări pentru întârzierea plății ratelor aferente!

2.Nu poți rambursa în avans banii obținuți din credite online urgente

Ba poți! Un telefon sau un e-mail sunt suficiente pentru asta, Ți se va comunica suma de rambursat. Vei plăti doar suma împrumutată+ dobânda aferentă calculată până în ziua rambursării

3.Nu poți amâna rambursarea creditului

Poți! Trebuie doar să înștiințezi creditorul (atenție, înainte de a depăși termenul scadent!) și, împreună, veți găsi o soluție!

4.Dacă nu rambursezi împrumurul la timp, vei plăti până la adânci bătrâneți

Nu este adevărat! Dacă ai depășit termenul scadent, penalizarea este egală cu dobânda contractuală

extrasimlu

Când împrumuți o sumă de bani n-o faci din plăcere, ci împins de nevoie. Nevoia de bani. Banii sunt o marfă ca oricare alta. O iei, plătești un preț. Îi folosești, plătești dobândă. Hai să fim serioși, nu spun că dobânda e mică, nici că e mare. E dobândă și atât. Nevoia, când vine, nu-ți bate la ușă să te-ntrebe dacă îi dai voie să copleșească. Puțini sunt cei care n-au avut niciodată nevoie de bani, ferice de ei, dar, când ai nevoie, un credit online este, uneori, dacă nu cea mai bună, cea mai rapidă soluție.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: