De ce există cerere de piese auto second hand?

Oamenii se îmbolnăvesc, mașinile se strică. Dacă omul e greu de ”reparat” iar tratamentul unor boli poate dura ani, la mașini e mult mai simplu: identifici caauza, schimbi piesa și merge iarăși, chiar dacă au trecut ceva ani de la data fabricației. Uneori, nici măcar faptul că modelul autovehiculului nu se mai fabrică nu este o piedică. Găsești piese auto second hand sau piese care se potrivesc cu ce-ți trebuie ție. Uite, de exemplu,  la secțiunea cereri de piese auto Dacia de pe autovit.ro am găsit anunțuri în care oamenii cumpara piese auto SH pentru Logan, Duster dar și Solenza, SuperNova și Dacia 1310 (cineva căuta un motor!)

De ce există cerere de piese auto second hand?

În primul rând pentru că sunt ieftine, cu prețuri la îndemâna oricui. În al doilea rând, pentru că, vorba unui filosof contemporan anonim, ”numai așa poți fi sigur că nu dai un car de bani pe o chinezărie care lucește, iar când o montezi, pălește”. Ori pentru că timpul nu-ți permite să aștepți livrarea unei piese noi. Ori pentru că, pur și simplu, n-o găsești în varianta nefolosită. Oricare ar fi motivul tău, să cumperi piese auto second hand e simplu. Mai ales pe autovit.ro

De ce există cereri piese auto Dacia pe autovit.ro?

Probabil pentru că este un site ușor de utilizat, pe care poți găsi cam tot ce ține de bunul mers al autoturismului tău. Este site-ul de pe care îți poți cumpăra o mașină, site-ul cu ajutorul căruia îți poți vinde mașina și cum spuneam mai sus, tot cu ajutorul lui poți să vinzi  sau să cumperi piese auto . Nu, nu e singurul, firește! Sunt sute de site-uri cu același profil, nu însă și cu atâtea oferte reale. Este însă unul dintre primele site-uri de profil de la noi și experiența, ar trebui, cel puțin în teoria aceluiași filosof contemporan anonim, să fie ”cea mai căutată, că de-aia se investesc ani în ea”.

Apropo de filozoful de care vă spun… a fost toată viața lui mecanic. Reușea să repare o mașină fără să ia pielea de pe proprietar și mereu avea la-ndemână un sfat pentru clienții lui: ”Mașina e ca nevasta: când e mireasă, vrea lucruri noi, când o ai de ceva timp e mai bine să-i cumperi lucruri de pe vremea ei, așa nu va simți că a îmbătrânit iar tu vei avea liniște în casă”.

 

Reclame

2 comentarii

  1. Hi-hi-hi 😛
    Batranul meu Logan nu prea are nevoie ca a avut o viata faina cu un conducator auto profesionist la volan, dar mai are si el nevoie de una-alta! 😛 Macar de consumabile.
    Dar să știi că rar vede câte un SH! Toate piesele importante care țin de siguranța în trafic sunt noi. Dar o bară, o oglindă, un parasolar… mai merg și SH. 😀 Cât încă se mai fabrică… :))

    1. Nah, Loganul tău e un bătrân fericit! Cât despre piesele sh, unele sunt cu mult mai bune dpv calitativ decât cele noi. So… alegeri şi… bugete. Evident, siguranța în trafic e cea mai importantă, dar, uneori, nou nu înseamnă şi bun, aşa cum nici vechi nu înseamnă neapărat grad de uzură care să ne pună în pericol acea siguranță ☺

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: