De ce ai vrea să-ți protejezi caroseria prin colantare auto?

Din naștere, românul e poet. Scrie pe unde-apucă: Pe Facebook, pe gard, pe tricouri, pe geamuri. Și nu numai versuri. Și nu-i numai poet, are și un simț al umorului bine dezvoltat. Zilele trecute am dat de o poză cu o mașină cu un mesaj haios inscripționat pe ea:

Soferi_de_pretutinteni__descretitiva_fruntile__cele_mai_haioase_stickere_de_pe_masini

foto: presaonline.com

Nah, poate voi nu știți cine-i Clarkson și ce-avea el cu Dacia, dar mie chiar mi s-a părut amuzant. Bine, am mai văzut și alte mesaje pe mașini, unele caligrafiate cu vopsea, altele scrijelite cu obiecte ascuțite. Unele jenante, altele injurioase. Oricum ar fi mesajul pe care ți-l alegi sau ți-l aleg alții… inscripționarea unuia pe mașina personală sau a firmei nu e greu de realizat. Când acest lucru se face în mod profesionist, se numește colantare auto. Și dacă ai de gând să-ți decorezi mașina cu vreo imagine, adresă, mesaj sau orice altceva îți trece prin cap, poți face colantare auto la preț avantajos .

De ce să aplici pe mașină un autocolant auto? Din ce motive?

  • vrei ca mașina ta să fie vizibilă în trafic
  • ești în căutare de clienți noi pentru afacerea ta
  • vrei să imbunătățești imaginea afacerii tale
  • vrei să-ți protejezi caroseria

De ce-ai vrea să-ți protejezi caroseria prin colantare auto?

Motivul e unul singur: pentru că e mai avantajos, din punct de vedere financiar. Ai idee cât costă revopsirea în totalitate sau parțială unei mașini? Dacă n-ai, documentează-te un pic și… renunță la ideea de revopsire.

Fie că ai un singur motiv sau mai multe,  poți face colantari auto la prețuri decente. Bine, asta depinde de ce îți dorești, de materialele care vor fi folosite și de… parcul tău auto și cum vrei să arate el. Nu-s expert în colantare auto, așa că, dacă tot sunteți aici, ați putea citi mai multe aici.

Fie că optezi pentru colantare auto în scop publicitar sau estetic, trebuie neapărat să optezi efectuarea acesteia de către specialiști. Unii care știu ce fac, au experiență și sunt capabili să pună în aplicare colantarea cu profesionalism. Nu uita că imaginea ta, a firmei tale, poate fi calea către succesul pe care ți-l dorești. Iar dacă poți face asta la un preț bun, de ce nu? Întreabă-i pe cei de la fuel.ro, s-ar putea să nu fii nevoit să mai cauți și alte oferte de colantare auto pret.

colantari-auto12-1-300x172 colantari-auto9-300x180

Lasă un comentariu